Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
elég erõs a mezõny...

a tieddel jáccom és egyenlõre bevállt, köszönöm szépen - bármég sokvan hátra nem fogom elkiabállni - végre nem kiesõ helyen vok

a csapatomnak nagyon bejött

végre a végõim is egész yól teljesítnek, sõt az egyik 2szer lett a hónap játékosa - kiraktam aszélre 2 kurvayó játékost - az értékeik nem valami jók de nagyon yól jáccanak

fsgh
naaa széép!!! a végén még bajnokságot nyersz:-PPPPP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
figyelj nem tom hova kell másolni azt a fálj-t inkáb fényképezd le a csapatinstrukciókat és azt hogy hogy ál fel a csapat azt kész
sokkal egyszerübb......

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lehet hogy minden országban 2-3 csatorán minden meccsedet közvetíti! én a harmadának is örûlnék 😄DDDD

Rudee
Az lehetséges, hogy a TVs közvetítésekbõl 40 millió font a bevétel? Kicsit soknak tûnik, bár nem bánom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
hát baszki, én erre képtelen lennék. Hogy a Lazióval legyek és a Romát verjem meg, ejjjjj bazmeg ez nagyon meleg... 😞(

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Háj Magic! Mondd légyszi azoknak a játékosoknak a nevét még 1x, akiket megígértem, hogy megnézek!

Magic Boy
Az én taktikámmal játszol(aztigérted próbálod ma)?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fsgh
egyik szemem sír a másik nevet:-DD:-((( ez olasz kupa eddig ez biztató(ez az elsõ meccs)

köcce all, csiszre de sikerûlt - igaz még kiesõ v.ok de jövök fel mint a talajvíz 😄DDDDDDDDDD

fsgh
GRAT!!!!Szép volt!!!!

oks, köszi

gabber_saviola
nah zsír , grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ja hogy még otthon jáccik, akkor nem is fog elmenni hamarabb. Nézegesd a világ/átigazolások részt, egy jópár használható játékost szoktak év közbe elengedni.

nem, 2005.01.31-én járt le és én 2005.02.05én igazoltam le.

Rudee
Nem csak le fog járni a szerzõdése?

szanics
Na megpróbálom összekapni ezt a foslábú bandát, ennek szentelem a délutánomat. Télen sikerült igazolni pár embert, a tavasz az õ beépítésükkel telik majd el, merthogy a feljutásra sok esélyem nincs.
Talán majd jövõre, ha nyáron még idejön pár botlábú...

fsgh
oké nem spemelek.....bocs...
ez a Leonardo Ruiz argentin gyerek nagyon jóóóóóóó tök messzirõl lõ csavart gólokat mindenkinek ajálom!!!2013.januárjában 25 éves és pontosan 1987-ben(7.hó) született

gabber_saviola
te sem szpemelsz<#ejnye1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a f@szt szpemelsz má 😄DDDDDDDDDDDD

szanics
jah

fsgh
de jó!!! ez az uefa cl?????

fsgh
tudom:-(((:-DDDDD
majd ha kirugják az intertõl a vezetõt jelentkezem...:-PPPP
mondjuk el tudod képzelni mien fura volt a juve ellen jáccani?? Azért mert az inter a háttér én a milannal vok és a juve ellen:-PPPPP

szanics

mé? ezzel a csapattal vagy! ha megnyerted a bajnokságot akor kötelezõ az interrel kezdened egyet !!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fsgh
na eddig a milannal így állok(természetesen egyetlen egy visszatöltés nélkül!!!)

<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

gabber_saviola
használhatja ám mindenki nyugodtan

bakker a Metzet simán elverem idegenbe õket meg nem bírom 😞(((((((8

zyndar
Mer itten rendes ombrék vannak ám! thx
😄DDDD

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber_saviola
tess Én regeltem és használom is:
kiszolgálló: kutyapisi.dox.hu
felha név: kutyapisi
jelszó: kutyapisi

jah akko Magicet kéne kérdezni csak most nincsen itt! multkor ahova õ feltette az valhol ide kivan linkelve csak nem találom 😞((((((((( ahol õa saját taktikját linkelte

Fyrex
www.rapidshare.de

"mer rendes"😄

Avanti Crociati!

zyndar
Õ a saját oldalára szokta tõõteni

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber minjá tol neked 1et 😄DDDDDDDDd

ugye?????gabber!

zyndar
na figyi nekem most a 4-5-1 jön be leginkább, de ott 2 dmc/mc tolja középen,szal ez nem nagyon van neked,ráadásul a 4-4-2-ben idegenben ugye kontra, ahol szintén két dmc/mc van,azér majd külöm õket
csak kéne egy fájlfeltöltõ link....

gabber_saviola
nagyon penge, grat

a köv. fordulóban a Sochaux otthonában jáccom (Francia kupa)

asszontad hogy azokat mutizzam akik fõ emberkék - azé csijáltam így hogy lásd ki mennyit jáccot és a sok azok a fõbbek

tess:
általába öket jáccatom, mutassam a teljes keretet is ?

Sheva
hát én kibasztam volna a monitort a második kihagyott tizi után<#idiota>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

zyndar
úgy,hogy a posztok láccódjanak lehetõleg,mer ez nem segít

naggyon durva eseménysornak lehettem szemtanúja, most jáccom idegenben a Metz ellen francia kupa márkõzést, 6perc Mokoena 11es - kihagyta (kicsit ideges lettem) 7,perc ujabb 11es Mokoena újból megin kihagyta (kurva ideges vok) 8.pec szöglet gól jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaah

nekem teccik 😄DDDDDDDDDDDDD <#idiota>

zyndar
így van taktikát szeretnék feltölteni

baxa meg játékost ha nincs átigazolási idõszak nem lehet igyazolni? mármint ugy ha lejárt a szerzõdése és ingyen jön? én eddig nekem mindig eljöttek évközbe most meg jön ne Roamrio ingyen de csak jun7én baxa meg

yó akkor ugy mondom hogy taktikot akar sztem feltölteni mer eddig arról beszéltünk

jah + még jön valszeg a nagyöreg Romario - durva yó értékei vannak