Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hanyagolom bocs
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2,9ér eu-st
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vagy csak szivatsz??<#ejnye1>#ejnye1><#vigyor2>#vigyor2><#beka2>#beka2>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ez a Blondel ez yó nemtom hogy elfogadják e érte a 2,9M remélem mer ha igen akkor õ jön
a többi az mind nagyon drága volt amiket ajánlottatok
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
megnézem mind1iket amiket írtatok
hy gabber - köcce a bannert ha majd kész lesz 😄DDDDD
BUDA > miskolc.
Jó8 mindenkinek!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
BUDA > miskolc.
20227!
20227!
20227!
Vadócz, a talán legjobb játékosom idén elképesztõ 9.50-es átlaggal,nagyon jó morállal,mindezeknek teljesen ellentmondásosan folyamatosan csökken az értéke!!! Most már csak 625k az értéke,szerzõdése 4 év múva jár le,én padeg már kontinentális hírü edzõ vagyok! Ez miért van,volt már nektek is ehhez hasonló????
20227!
BUDA > miskolc.