Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ezt még régen csináltam asszem Kanálnak

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
<#wow2> grat <#guluszem1><#eljen>

ellen kapusának remélem adtál egy pezsgõt a meccs után 😄

nagyon zsír vagy külön öröm hogy a realt viszed ilyen eredményekkel elõre <#wave><#worship><#worship><#taps><#taps>

BUDA > miskolc.

Sheva
vki nem tud olyan kieget amely a DVSC mezcsomagját tartalmazza? mert a Hungarian Superpack-ban nincs benne

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
abba nem Fradi címer a háttér

jAsOn VoOrHeEs
Hehe átváltottam 4-4-2-es taktikára azóta két meccsen 15 gólt nyestem 😄
Az elõzõ meccsem 6-0 lett, ez pedig a BL-ben a PSG ellen 😊
Ronaldo vállalt 4-et. És már a 18. góljánál tart.
A bajnokságban pedig 10 góllal vezet <#hawaii> Robinho meg 14 gólos.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Holdpro
Fradi Skin nem jó ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Sheva
figyi már ha ráérsz kellene egy FTC-s háttér az FM-hez...
persze nem nekem lesz hanem unokabátyámnak mert õ ízig-vérig fradista!

gabber_saviola
Szevasz Sheva

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
hali gabber! <#wave>

Holdpro
van valakinek 3. Celtic meze ? fekete sárga

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

zyndar
4-5-1 otthon és idegenben
tegnap 17.00 körül linkeltem, de az otthoni az ilyen zöld link lett és valami reklám jön be. hogy lehet kikapcsolni az ilyet???????
a másik viszont bejön, próbáld ki

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

onlybarca
ezs milyen taktik!?😄
meglehetne kapni?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

fsgh
Hello!<#integet2><#integet2><#wave><#wave>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zyndar
csak nem egy kihagyott tizi?
ezek télleg nem tudnak büntetõt rúgni.... 😄DDD

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber_saviola

zaki
én is voltam skóciában évekig manager, én élveztem nagyon, hogy mindenkit szanaszét verek 😄

zaki
míg rúgja a gólokat, addig semmi probléma 😛

nah, én léptem sztem este majd leszek

BYEZ <#wave><#wave><#wave><#wave>

remélem én elvárásom magammal szemben min.1 intertotókupás 8.hely vagy uefás hely 6.asszem, yó lenne megmérettetni magamat valamilyen nemzetközi kupában

Holdpro
Amúgy is a BL szereplés éltet

most már a gyíkomat tenném rá hogy benne leszel az elsõ 6ban bár annyiszor elvesztettem volna már

BUDA > miskolc.

oks. haszynálni fogom a tiedet is 😄DDDDD

köcce

Holdpro
Azért már 2006ra a tõlem vásárolt felerõsödött játékoskerettel álló kiscsapatok is folytogatnak PL Aberdeen, Dundee..

géerté skót bajnokságot hamar meguntam mert arról szólt hogy az a bajnok aki több pontot gyûjt a celtic-rangers meccseken

BUDA > miskolc.

zyndar
Ahoy mindenkinek!
mik ezek a zöld linkek az urlek-nél??? kibatt reklámok,nem jön be amit meg akarok nézni

Holdpro
egy kis bemelegítés

Sysfox
Jól nyomod a Toulouse-zal!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sok meccsen bejön csereként és termeli a gólokat rendesen =P

BUDA > miskolc.

zyndar
Használd a szezon többi részében is ,ha úgy alakul... 😄DDDD
kíváncsi vagyok

<#wave>

zyndar
zsír!

ezek a két rugott gólos baráccságos meccsek naon mennek nekem 😄DDDD

Zyndar taktik

fsgh
Szerintetek õ tehetség??? Mert leigazoltam ingyen(jobb felfutó címén...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Holdpro
kutakodok köszi

Nagyon szívesen bármikor!

BUDA > miskolc.

zaki
nyomjá má be róla egy képet léci <#idiota><#zavart1><#alien>

zaki
ja, ezt akartam én is mondani 😊

van fifahángörin egy link ami az összes liga címerét beteszi a játékba próbáld meg azt

BUDA > miskolc.

Magic Boy
Köszi!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

😄DDDDDDDDDDDDDDd

Magic Boy
Kösz a választ!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Robi lába elsült =P

BUDA > miskolc.

Holdpro
igen már csak az

zaki
nincs mit... a skót bajnokság címere hiányzik?

õt

Holdpro
Köszi már csak a skót címer hiányzik.. azt hol találnám ?
Most ilyen: