Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Már csak 1 meccs és továbbjutottunk
Benfica oda vissza 2-0 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Még az átigazolási idõszak elõtt megvettem Ferdinandot, meg Pirlot és egy héttel késõbb pedig csatlakoztak a klubhoz. De az átigazolási idõszak meg ekkor kezdõdött el. Nekem meg már alig volt pénzem, tehát sztárjátékosra meg nem futotta volna.
Így Perez átvette tõlem az "irányítást" igazolás terén és idehozta Tottit 😞((
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A csatárjaim szvsz jól nyomták, fõleg Ronaldo meg Robinho.
A középpálya hát ott is kellene majd erõsíteni, meg Tottit eladom a ...csába 😄
Az is biztos.
ja és persze hali monden fmfan.
várjuk türelemmel a 2006-ot.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Az év játékosa Spanyolországban 😄DD
Így már télleg másabb 😊
az a BL meg nagyon jó helyre került<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
másrészt nekem ronaldo 30 gólt lõ a bajnokságban de csak azért mert sok meccsen sérült.
de azért grat.
Meg bu*i Perez megint köcsögölt. Idehozta nekem Tottit. ÁÁhh de mérges lettem akkor. Ráadásul nem is nagyon vált be. 😄 Inkább védõt hozott volna <#lama>#lama>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és névnek csm lenne ráírva.
mennyire lehetséges ilyet csinálni?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
grat Zsolti 😄DDDDD

[ Sajnos a BL-t azt buktam a negyeddöntõben a Milan ellen, a Spanyol kupában pedig az elõdöntõben a Valencia vert meg. ] 😞 Egyébként a Juve nyerte meg a Bl-t 😞((
Az év spanyol játékosa pedig Figo lett 😛 A legjobb manager meg én! 😄
A srácok már nagyon elfáradtak a végére. A csapatorvos már a fél csapatot pihenõre írja ki 😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

20227!
San Siroban fogol továbbjutni!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8