Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális! ----ez jóóó
BMW 325 iX Rallye Car :)
nah jo 8 all!
Avanti Crociati!
BMW 325 iX Rallye Car :)
D'Agostino még olcsó is.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Angolok : joe cole(chelsea)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
20227!
20227!
így van szanics de sajna nincs szerencsénk és a MU-t kaptuk! de majd megtesznek a fiúk mindent!!!
[/off]
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Na elõször is
Szeretném megköszönni a Debrecen labdarúócsapatának azt az élményt, amit ma este kaptam tõlük! Azt, hogy velem el tudja hitetni valaki, hogy ebben a magyar labdarúgásban még vannak tehetségek, és hogy nem csak 20 év múlva lehet jövõje nálunk ennek a sportágnak, hanem rövidebb távon is, nem gondoltam volna.
Szóval - bár én a Fradinak és a Honvédnak szurkolok Magyarországon - OUTMOST RESPECT, LOKI!!!, és csapjátok meg a Manchestert is, mert ez a csapat megérdemelné, hogy a BL-ben szerepeljen!!!