Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott mennyi idõ??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tudnátok nekem abban segiteni hogy ha az FM Editorban csinálok egy saját csapatot, akkor azt hogy tudom ugy megcsinálni hogy pl: a magyar 1. osztályban tudjak vele játszani? Mert megcsináltam egy csapatot, és beállítottam mindent, stadiont, képességeket, pénzügyet, csak a keretet (mert én akartam a játékban igazolni játékosojkat) meg az igazgatóságot, a személyeket. Jah meg még az elözõ bajnoki helyezéseket sem állítottam be. Ezek közül mindent bekell állítani, vagy más oka van hogy amikor új játékot kezdek nem jelenik meg a kreált csapatom? Elõre is köszönöm a segitséget.
( [email protected] )
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jah vágom ott tõbb az esélyed megnyerni azt mint a bl-t? vagy azt már megnyerted?
BUDA > miskolc.
nemszeretnék bl-t jelentõ helyen végezni mer nem elég erõs a csapatom a bl-hez és csalódás lenne számomra ha kiesnék ugyhogyinkább az intertotóba vagy az uefába akarok minél tovább menetelini majd, de elõször el kell érni ezeket a helyeket