Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
és hidd el, nem olyan könnyû ezt. mint ahogy egy hamlet fordítás sem adhatja vissza az eredetit
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mondjatok plz valami taktikát vagy nemtom mert kibaszom az egészet...beszarok hogy newcastle-val nembirok megverni bajnokságba senkit
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
hi all <#wave>#wave>
nah lökje akinek logó kell, hogy milyen legyen
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
vagy egyáltalán érdemes ezen kivül valamit?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Otthon vertem 3:1 re a Werdert ez döntött hogy õk vagy mi! 😊 Lisztes betalált de aztán jött Nadj, Alex, Rósa 😊 es rekord nézõszám az új stadionban 😊 csak a honvéd!! 😊
nehogymá a realal legyen 27 meccses nyeretlenségi sorozatom:-PPP
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
20227!