Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
reggelt skacok! <#wave>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sysfox
Ez itt a keretem...
Robinsont eladtam az Espanyolnak, de érkezik helyette egy fiatal kapus. Plusz nyáron jön Tudor. Remélem acélosabb lesz vele a védelem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Jól megizzasztott a Charlton... Végig hatalmas fölényben játszottunk, de csak tizenegyesbõl tudtunk a kapuba találni.

Sysfox
Kemény meccs volt, a Birmingham kétszer is vezetett, de a végén sikerült megszerznünk a gyõztes gólt.

Sysfox
Ja, majdnem elfelejtettem: Sziasztok! <#wave>

Sysfox
MagicBoy: És õket igazolta a klub:

Sysfox
MagicBoy: Így áll most az Ajaccio nálam...

<#eljen>

igen szûkre vettem, amúgy ez az otthoni idegenben a tkpk az bevan rakva a védõsorba és akkor csak 4-1-3-2es formációvan, ugyanez csak tkpk-nélkül és a kpk irányít

Holdpro
na Dundee már ligában nem annyira jó

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

zyndar
jó felállásnak tûnik!
középen nem gáz,hogy vonalban vannak? mondjuk szûkre vetted gondolom

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

az még csak a 2. szezonom a Toulouse-al, az elõzõ szezonban kiesõjelöltként 11.helyen végeztünk és most egy kupás helyet cáloztam meg...

A kezdõ:

yó reggelt all!

Holdpro
sziasztok <#wave>
90. percben bejött Sutton és McGeady

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

báttyó02
yo8

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
yo8 mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
uristen de megszoptam....most tettem ujra a windozt,teljesen öszeomlott...és persze éppen akkor amikor ment az efem..

gabber_saviola
még minden nyitott

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
0-0 <#zavart2>

gabber_saviola
yo8

báttyó02
yo8

Shotogan
asszem lépek
mindenkinek yo8

báttyó02
na poszmurttal jáccok,õket talán még megverem<#vigyor1><#idiota>

Shotogan
grat
látom idén is meglehet a bajnokság 😄

zaki
el tudnád mailben küldeni? nem találom a neten a skint <#merges3>

gabber_saviola
köfi Ákos

báttyó02
a rohattakat legyürted 😄
grat

gabber_saviola

Shotogan
jó8 annak aki lépett

Shotogan
na errõl van szó!
nem töltöttem vissza nyugi,csak megint a Marseille-el játszottam.ez bajnoki volt,az elõzõ viszont francia kupa
Cavenaghi meg talán megérezte hogy haragszom rá mert nagyon durva milyen gólokat lõtt!

báttyó02
köszi<#eljen>

zyndar
ja és a felrakott taktikákban még nem jó a középsõ védõk utasítása, mindkettõnek emberfogás van, nem zónázás,persze lehetne az is
szól ez Cseszának és Báttyónak akik letöltötték

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

sideris
Mert biztos játszott már az elõzõ klubjával európában!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zyndar
én is leléptem, integetõ smile mindenkinek

fsgh
na sztem akkor én is lépek...jo8 mindenkinek...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jAsOn VoOrHeEs
<#wave> szeva kapperö

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shotogan
yo8

Shotogan
<#wave>

gabber_saviola
<#wave>szeva Dzsézün

Shotogan
😄DDDDDDDDDDD

majd lehet hogy kipróbálom

Rudee
Bajnokságba vagy európai kupába nevezted volna? Utóbbinál elõfordulhat hogy már jáccott az elõzõ csapatában.

Szar Bayern, szar Bayern :)

jAsOn VoOrHeEs
Császtok! 😊

Az miért van, hogy szezon közben az átigazolási idõszakban vettem egy játékost, és az igazolási idõszak végén amikor bekell õt nevezni a csapatba akkor nem engedte, hogy benevezzem! Hiába próbáltam helyette más játékosokat kivenni, és õt betenni, de úgy sem engedte... <#rolleyes>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

derley
na yó8 allzen!

derley
egyébként Olisadebe naon állat--> 4meccs/4gól/1assziszt. Ingyé jött a télen

derley
ez a csapat legalább nem adja fel, és küzdeni is tud... lehet ez majd jól jön a BL-kieséses szakaszában

csm
<#wave>

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
<#eljen>de nem vok én fönök ..... yo8<#wave>

zyndar
hirtelen felszisszenek és elkezdek káromkodni
rosszabb esetben ráverek egy delejeset az asztalra, és elõfordult már, hogy emiatt resetelt a gép 😄DDDDDDDDDD

csm
most jó fõnök?
egyébként jónyolc mindenkinek megyek aludni.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Rudee
Én 2-3 meccsen kihagyom a keretbõl is.

Szar Bayern, szar Bayern :)