Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2-3 év mire felépítenél megint valamit...
<én maszek véleményem>én maszek véleményem>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
megnéztem,érdekes a Juve kerete,mert a védelmük katasztrofális,Thuram visszavonult és nem vettek helyette középsõ védõt,így a Cannavaro-Iuliano kettõs játszik középen.
A csatáraik viszont durvák😄el Piero,Ibrahimovic,Trezeguet és Robinho
Ja és még Tevez is náluk játszott,csak eladták az Internek.
A középpálya szinte nem is változott,oda már jó lenne vérfrissítés.
41 millió fontból lehetne is...

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
de a PSGvel meg minimum BLt akarok nyerni.lehet hogy az lesz amit robotnyk mondott.
sztem ne fogadd el - nyersz még bl-t akkor majd ugyis felkérnek ujra vagy jelentkezek
sztem maradj amíg Bl-t nyersz
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
<#eljen>#eljen>
Mai elsõ meccsem:

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
csinájj más taktikot
Iceman

Iceman
de ne add fel, küzgy