Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock
legjobb védõ : king lett
év kapusába nem volt beleszólásom mert gyakran váltogattam curci meg saja között
legjobb küldföldi is king lett
legjobb olasz : Gasbarroni
asszem ennyi most végre összejött a bl és összejött a szezon is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tevezben nem lehet csalódni 😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock
és simán van még eélyem a 3. helyre is!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
!!!!!!!!!!!!BL GYÕZELEM!!!!!!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah most jön a bl döntõ...............
gratu
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Egyébként tegnap errõl volt szó....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak editorral de az cheat vagy kb. 5-6 év után ha egy adott ország csapatánál jáccik akkor megkaphattya az adott ország nemzetiségét
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként szevasztok 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century