Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl ostanába grebber sincs itt:-( meg sokan csak naon ritkán:-(
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mondtam én hogy a 2.szezonom a Toulouse-al a realitás azaz Intertotoó kupa lesz, az elvárások velem szemben 10. - 8. hely volt most valszeg 6. leszek uccsó 5-6 fordulóra eléggé elfáradtak a játékosaim és az uccsó 4foduló: Paris,Monaco,Lyon,Marseille ezek mind kikaptam ugyhogy valszeg 6.leszek
majd dobok képet
jah froszt tánksz a képet
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezen kivül rangers ellen uefa elödöntõ....hatalmas gondom,hogy lesérült shearer
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de majd most...
akkor már állampolgár!ugye?