Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mega grat,Jacknek, és Zakinak!<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
elég hamar fekszel :|
[ELATTA[
További jó efemezést és sikereket!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Defoe lett az aranycipõ 14 góllal, 2. Zurawski 12 góllal
bajnokságban megint gólkirály lett Defoe, idén 24 góllal.
bajnokságban a legjobb játékos Esposito
év managere: Zsolt Zakar (kiez nemtudjátok? <#beka2>#beka2>)
év futtbalistája: Esposito
ahhoz képest, hogy 2 éve még a kiesés elkerülése volt a cél 😛
frankón lehet, hogy lelépek vmi másik országba, mert ennél nagyobb sikereket má nem érhetek el Angliában.
BUDA > miskolc.
A csodálatos ember aki az efemben 8-0-ra verte a Juventust a Tottenhamel!:-PPPP
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GIGA GRAT!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
GRATGRATGRATGRATGRAT
BUDA > miskolc.
Zolee:Grat<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
euro szuper kupa
Igazolások:
Ment N.de Yong, Adriano
Jött: Mokonea, Gyepes, Gianni Zuiverloon, Leon Best
GanXstaZolee#2709
Hajrá!
rettegj juve, JÖN A SPURS <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk elég lol volt,3embert kiálitottak a fulhambol 😄D
\"Never say never!\" W Churchill