Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
chealseafan köcce hogy kilökté 😄DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(eddig mindig visszahozta!!)Valaki segítsen!
BUDA > miskolc.
Na ismet bejutottam BLbe Lyon, Fenerbache, Benfica, a csoport szerintem tovabbjutok 😊
csak a honvéd 😊
(én se)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
köcce
nemtudok eladni játékosokat....hiába teszem õket ki átadólistára,senki nem jelentkezik értük 😞(
pedig rengerteg felessleges játékosom van...ezekbõl hogyann lehetne pénzt kicsikarni? 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
akkor te irányítod az u18 u21...szval mindent ami csak létezik az ország védjegye alatt(kivéve ha nem igazolsz le edzõt hogy irányítsák õk....
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..