Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
helóak háttér!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

GanXstaZoleeWrk
Az nyilatkozzon pls aki magyar csapattal BL-t nyert. Az erdekelne hogy jó játékost hogy tudott venni.

Az müködik hogy tehetséges fiatalokat szerzõdtetek 4 évre 1 év után jók 2 utan geci jok 😊 4ev utan amikor istenek akkor elhuznak a picsába 😊

legjobb 16 közül mindig kivernek BLben mert sokkal jobb játékos állománnyal rendelkezik mindenki 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
csak 1-2 országot pipálsz ki, és akkor szerintem élvezhetõ nagy adatbázisal is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
1.3Gh proci 512 Ram. Ezzel?

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
Hi!
ha van legalább 1gb memóriád, akkor a nagy adatbázis

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fúdejóvagy =P

BUDA > miskolc.

Shotogan
grat <#eljen><#taps><#taps>

Hegeace
Hy mindenkinek!
Mekkora adatbázissal célszerû elindítani a játékot?

Heló szia remélem hogy vagy

Sheva
<#eljen> verd szét a pofájukat <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
Szernecsétlen Pool, még esélyük sem volt.....

devan

Az FM-ben sincs magyar bajnokság?

gabber_saviola
grat, látom megy a szekér <#eljen>

chelseafan

na elfogadtam Anglia felkérését kíváncsi vok mit alakítok velük

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
kb. fél éve nyomtam a QPR-el,sajnos már baromira nem tudom

És ki volt a legnagyobb sztárod a QPR-ben?

grat <#sir>

BUDA > miskolc.

Oké, tényleg nem olvastam vissza, ne haragudj...

Shotogan
Nem lesz ám ez ilyen szoros mindig 😄D

Shotogan
Hali az érkezõknek!

gabber_saviola
figy, ha vissza olvasnál egy kicsit akkor rájönnél, hogy a legtöbb manager volt már kiscsapattal .....

ázáz Guarin, köcce 😄DDD

gabber_saviola
Mascerano vagy Guarín

Nagyon kevés olyan managert találok, aki igazán kis csapattal kezdené. Igaz, hogy a nagyobb nevek izgalmasabbaknak tünnek elsõre, de sokkal jobb érzés megismerni a csapatod, megtanulni a neveket, jó nagy mínusszal kezdeni gazdaságilag a szezont. Ez a kihívás! (Nem a Chelseavel BL-t nyerni)

chelseafan
Helló Szanics és asfa!<#wave>

elfelejtettem annak a nagy ász vkp-nak a nevét - multkor még gabbertõl kérdeztem hogy jó e kpk-nek vagy tkp-nak

jó lenne ha emlékeztetnétek rá!!!

Sheva
hát jah 😛
de meg van az a lényeg 😊

gabber_saviola
<#wave>szevasz

helló

chelseafan

gabber_saviola
Szevasz Szanics komám <#wave>

asfa
JO reggelt

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hátha ha a helyzeteket nézzük nem naon érdemelted meg 😛

amugy grat

Sheva
kezdtem egyet a cselszkivel mert még angol csapattal nem nyertem BL-t...
az elsõ meccs az Arsenal ellen volt hát izgultam mert mindig kiegyenlítettek 😊

szanics
hi urak!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
Szevasz chelseafan <#wave>

<#integet2>

chelseafan
Sziasztok managerek! Jó reggelt!<#wave><#integet2>

menj az ajánlat a klubnak - ra és kb. a felét az értékének állítsd be ésakkor elisviszik

Sheva
szeva <#wave>

Shotogan
Nálam most zajlik az átigazolási idõszak és megpróbálkoztam azzal,amit Franco alkalmaz mindig.Tehát ingyen szerzõdtetni játékosokat és utána pénzért eladni õket.
Eddig rendben is van,Miccolit pl.ingyen hoztam és 14millióért továbbadtam.De mi a helyzet akkor ha valakit képtelen vagy eladni?Aimo Stefano Diana-ra egyáltalán nincs szükségem és 10millió az ára de õt még 7ért sem akarja vinni senki.Ilyenkor tudtok valami jó megoldást?
Ja és Rothen nem akar szerzõdést hosszabítani.Õt akkor adjam el,ugye?Mert így kaphatok érte 18 milliót,de nem fog nálam játszani az idény végéig.
A Balhátvéd problémám megoldódott,leigazoltam (Chelsea mintára) Asia Del Horno-t,jó borsos ára volt,de így legalább van balbekkem.
Szóval ha valaki tudja hogyan szabaduljak meg pár játékostól az pls írjon!Már megtettem mindent (Offer to clubs,átadólistára helyezés,minden.De még senki sem jelentkezett érte!) amit tudtam.Elõre is köszi

<#wave><#wave>

gabber_saviola
szevasz <#wave>

Shotogan
Hi all!<#wave>

Sheva
www.fifahungary.com

gabber_saviola

Teljes magyarosítás van az FM-hez? Hol?

gabber_saviola
<#wave>hello szia

Kezdenek fenyezni a liga menedzserei.. 😊

Se Lobelt, se Ledfold.. Haargh - the Reckonin\' - lvl60 warr\' Imoy - the Reckonin\' - lvl60 \'Lock