82686
-
dalackraul #68350 tehát felrakom az updatet és crackeljem? ezt csináltam de nem jó neked működik ez az update? -
#68349 crackeld ujra nekem ez bevalt -
dalackraul #68348 bocsi a méretezési hibáért:D
-
#68346 sorry nem, én nem használok ápdéteket. -
#68345 nyögvenyelősen de azért idáig megvagyunk. lassan 3 év alatt azért tényleg nem lehet akkora csodát tenni, de ez is valami. :O de ezután majd bizonyíthatunk.
-
dalackraul #68344 szia te se tudsz segíteni? leszedttem a roby robson féle updatet és mikor tölteném be a játékot mindig kilép mit csináljak?:D -
#68343 jaja :) thx. -
#68342 ja és hi -
#68341 uhh, gratz. -
Csesza #68340 yó reggelt all -
dalackraul #68339 szia nekem is ugyanez a bajom az updatevel ha valaki tud segíten létszives írj egy emailt címem [email protected] előre is köszi -
dalackraul #68338 Jó reggelt mindenkinek letöltöttem a legfrisseb updatet és mikor tölteném be a játékot mindig kilép mit csináljak valaki segítsen:D thx -
#68337 ...emiatt a kisebbfajta sérüléshullám miatt.... -
#68336 -
#68335 esküszöm srácok, a 2 csatár kivételével ez a full C csapat....
és hogy miért kellett fiatalokkal feltölteni a csapatot? -
#68334 -
#68333 -
#68332 jól elvoltatok srácok:D
azért nem jöttem mert iszonyatosan toltam a gammát.
meg baszakszik a hálókábelem is, de ez más tészta.. -
#68331 egyetértek, de nem merek már szólni... -
#68330 megyek aludni, jó 8 -
#68329 köszi.
lenyomtam a meccset: hát nem úgy kezdődött, ahogyan azt elképzeltem: egy 25ről eleresztett lövés megpattant Gyepesen, gól. de aztán jött Podolski, 30ról llőtt egy akkora bombát, hogy azt öröm volt nézni :P kis túlzással 4-5 gólt is lőhetett volna, de "csak" egy szerény mesterhármast vágott :P
-
Kanál #68328 zsír :DDDDDD én iszont télleg mek tanulni mert má faszom ki van mindennel sok szerencsét tulúz ellen majd dobjad a képet
Waltner robi foreva :o -
#68327 baze, nem mekhalt a gém a szezonnyitó meccsem előtt? :c
jó, hogy a szuperkupa döntő után mentettem... -
Kanál #68326 mint a szél :DDDD egyébként nem lett belőle nagy pléja akire feltétlen szükségem lenne barszába csak 35-40 meccsett játszott pedig már 6 éve az övék az angolokkal meg játszottam barátságos meccset a brazilokkal ahol kezdő olt és kapott egy kemény 5öst igaz a meccset nyertünk sima 4-0ra :D -
#68325 pázze :DDD
ja ezt a Kranjcar gyereket is le akarom igazolni, csak most nem tom, mert januárba megy a hajdukhoz... -
#68324 eladtad nilmart? pedig szép jövő vár rá... 1-2 évre elber is jó pléja -
Kanál #68323 íííígy van :D
-
Kanál #68322 az szép én nilmart passzoltam el 1 milláért és most 26ot ér :D aztán kidobtam elbert így maradt 2 helyem és juni következő évben kapott franci papírokat szal zsír volt minden :c -
#68321 értem én :D
szobrot a robinak :o -
Kanál #68320 gondolom ez érthető volt kicsit fáradt vagyok már és csak jönnek a gondolatok az agyamból össze-vissza szal a lényeg hogy róbert akármekkora csicska csereként istenebb mint bármelyk pléjám :o -
#68319 bammeg, itt bassza a csőrömet ez a reinaldo gyerek, nem tom eladni, és a non eus helyet meg foglalja, és nem tom leigazolni guarint, pedig kéne nagyon egy jobb oldali középpályás... mit csináljak vele, ha még ingyen se kell senkinek? -
Kanál #68318 náalm is ez volt de amikor még mokoena fért be volna csak csereként, mert csatárt általában cserélek minden meccsen csak robi volt kéznél beállt 9 perc alatt rúgott kettőt és csodálkoztam gondoltam véletlen köetkező meccsen megint mokoenáé volt a szerep de szép lassan eljött robikám ideje és 40 körüli gólt köszönhetek neki 3 é alatt ami igen jó szntem csereként nem egy kupát is többek között ha ő nincs akkor nem nyerem meg a béelt sem sazl ROBI A SZTÁR :D -
#68317 na, 1 hét múlva kezdődik a bajnokság, otthon fogadom a tulúzt, azt lenyomom, és megyek aludni, kicsit fáradt vok már :o -
#68316 :)
nem is olyan rosszak a magyar pléják, sőt... -
Kanál #68315 nálam leo játszott 4 évig tarcsiba sokat köszönhetek neki hogy zsinórba 5ször lettek bajnokok most asse tom melyk klubban tolja :D a köcsög ajaccio meg elitte a fél csapatomat sazlé ők a kis lyon a gém eleji kezdőből 4en tolják ott plussz vitték 2 igazolásomat is a rohattak nem csoda h jól tolják :s -
#68314 frankón gondolkoztam rajta, de így is túlkínálat van csatárokból... leigazoltam 3 tehetséges skótot... (Riordan, Brown, Boyd) valszeg sokat nem fognak jáccani, most csak ilyen "ideiglenes" megoldás, majd télen megpróbálom megvenni Tevezt, 2005 nyarán meg ugye jön Kalou -
#68313 :D
cserének tökéletes. 1 évig ő lesz a kispadon, aztán jön Saja... de leigazoltam Juhászt, Rósát, és Simeket is :D -
Kanál #68312 egyébként meg hogy mered megverni a lyont? :D
igazold le waltner robit cserének nem bánod meg plzhtx -
Kanál #68311 Szűcs odabasz :oooooo -