Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát de lenne elsõdleges meg másodlagos irány vagy biztos vhogy meg lehetne oldani pöpec lenne
jah meg jó lenne a csatár mögötti ék -az is tuti lenne tkp-cs között
jó nekem az alap skin is 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de látod nálam jó ,bocs nem took segíteni
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vagy rakd be abba a skinbe amit használsz
lépj be a játékba válts át 1 másik skinre utána vissza és akkor olyannak kell lennie
bocs ha összezavartalak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

valami tipp? :S
ezt tõccsed boncsad Fifahun
szóval mikor megnézem az alap skinnel a játékosok értékeit,akkor a értékeknél minnél nagyobb a szám,más színnel jelöli.....de amit mostani skint használok,abban lévõ rohadtul nemtetszik....szóval nemlehet a szám szineket áttenni az eredeti skinbõl a mostaniba?
Avanti Crociati!
volt azért mentés gondolom <#ravasz1>#ravasz1>
aztmeg hogyan lehet? 😄
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
jah amugy hello
irfanview-et letöltöd! utána játék közben printscreen! IrfanView megnyit ott edit/paste! utána image/resize! ott beirod az 1024 helyére h. 800 és enter!
utána save!
képfeltoltes.hu ra fel megkeresed és feltöltöd utána alul lesz egy olyan h. forumokhoz és azt a sort bemásolod ide!

kilopod a képet
átméretezd 800*600-ra elmented jpgbe
www.kepfeltoltes.hu
feltöltöd van ott 1 olyan hogy direkt link a képhez azt kimásolod
itt pedig mehet és törlés alatt katt a képre bemásolod és voááálááá kész