Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol mezek
Francia mezek
Spanyol mezek
Olasz mezek
~~~~letölteni ajánlott és kötelezõ~~~~
Avanti Crociati!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Már elõre látom az eredményt Aranzubiaval a kapuban <#hehe>#hehe>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Avanti Crociati!
Ahogy így elmondtad elég biztatóak az elõjelek
És sztem van igény rá hogy az újításokat elmondd!
na de én léptem szunyálni <#wave>#wave>
AZ FM LEGYEN VELETEK!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A félidei - meccsvégi csapatbeszédek remekek, helyzetfüggõek, és hatásuk is van. A béta verzió miatt a meccs-engine igen kezdetleges, röhejesen sokszor adják el a labdát a játékosok, vagy épp fordulnak meg, és passzolnak hátra "egy-az-egyben-a-kapussal" helyzetbõl, valamint a kulcsmomentumok is néha több percig nyúlnak. Lehet viszont meccs közben taktikát változtatni anélkül, hogy ki kéne menni a taktikai menübe, ezt a split screenen tehetjük meg, ügyködésünk alatt baloldalt megy a meccs. A láblécben az aktuális gólok kaptak helyet, igen jó ötlet, valamint minden mérkõzés után megkapjuk a sajtó véleményét az adott összecsapásról, valamint a mezõny legjobbjának szöveges értékelését, ha a mi csapatunkból került az ki. Takikai képernyõn sok változtatás nincs, csak egy-egy opció, pl. be lehet állítani, hogy húzzuk-e az idõt, vagy hogy a target man melyik "testrészére" kívánjuk tömni a labdákat (fej, láb, vagy üres területre beindulásra kihegyezett passzok). A játékosok profilján látható a testmagasság és a testsúlyuk is, igaz ez is igen bétás még - pl. Kolinko, a lett válogatott kapusa másfél tonna, míg van egy német srác, aki 7 kiló, valamint irreálisan sokan vannak 100 kiló felett - direkt ezekre kerestem rá, voltak vagy százan, pedig minimal adatbázissal lehet csak tolni. Saját panelünk (tehát a rólunk szóló információk lapja) is informatívabb, sokkal több adat van feljegyezve rajta, mint FM 2006-ban.
Egyelõre ennyi, ha van igény rá, kutatom az újabb változásokat 😊 Jó játék lesz ez, ha megcsinálják a meccseket normálisra, kijavítják a játékosok testsúlyát. A sebesség egyébiránt nagyon jó, szinte másodperceknént telnek a napok - FM 2005-ben ilyen beállításokkal körülbelül fele ilyen gyors volt, ami azért figyelemreméltó.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
megvettem kallstrom-ot a vezetoségbol kikövetelt pénzbol! és marad még 3 m£!