82686
-
Csesza #69468 vagy... Manchester United-al van :PPPP -
#69467 hejj az mitől lehet hogy az U18-as csapatom zsinórban 3x nyerte meg a bajnokságát de mégis kutyaütők játszanak a csapatban?:D -
#69466 akkor szokjál rá ..... -
#69465 így van akinél még nem játszott Mokoéna az vagy azért nem vette meg mert nem ment el a csapatába(én) vagy azért mert az elveivel ellenkezik -
Csesza #69464 ezekszerint nem mer Mokoena-nak nagyobb hírneve van mint most nekem a ManU-nál pedig világklasszis v.ok :DDDDDD -
#69463 ehhez nem kell visszaolvasni csak az aktuális képeket megnézni:DDDD -
#69462 -
#69461 nem szeretek sokat visszaolvasgatni, de néha - néha szoktam.... :) -
#69460 még lécci vanden borre is mutasd mer nem ismerjük -
#69459 hallod iceman , Te olvasod ezt a topikot vagy csak írsz ide? mert Mokoena elég híres itt a topikban ..... -
#69458 4. helyen a Swansea 2 pontra lemaradva a MU-tól -
#69457 őőő ezt a srácot akarod megvenni? egyébként ahogy érzed, mondjuk ez a srác tuti kelendő lesz tehát nem ártana kicsit magadhozláncolni:) -
#69456 Ebből is még lehet 1 ász, már most ontja a gólokat :) -
#69455 akkor vegyem eslő opcióra és adjak jövőbeli díjnak többet? -
#69454 lesz az még jobb is, még csak 16 éves :) -
#69453 de még értéke sincs ennek :D és akkor hány évesen van értelme megvenni vkit hogy ne keljen fizetni minden marhaságra, vagy most akkor mit csináljak ezzel a sráccal ha meg akarom venni, de most még nincs pénzem legalábbis csak 65000 font -
#69452 gyenge fizikum -
#69451 hát igen, jobban megkell fizetned hisz ilyenkor addig csak veled tárgyalnak jövőre amíg érdeklődsz
pl ajánlhat érte vki 3 milliót is akkor is a te 600 ezres ajánlatoddal foglalkoznak elsősorban
szánj rá többet -
#69450 most ezért még van pofájuk pénzt kérni? :D hát nem igazság -
Csesza #69449 jah, azt nemmontad hogy ilyen fiatal akkor ezilyen nevelési kölcség ahogy Tono monta -
#69448 -
#69447 Lehet, hogy nevelési díj? -
#69446 pl ha a srác 500E ér. 1évre venném: a díj: 10e jövőbeli díj: 600e, és nem fogadják el.... kevés a 10 rongy kezdőnek -
Csesza #69445 biztos vagy benne hogy full lejárt szerződése van????
ha nincs akkor kérhetnek érte zsét, várd meg míg teljesen lejár a szerződése -
#69444 DE ezt már nem értem... ha valakinek nincs szerződése a csapatához, így az nem védett, tehát elvileg nem kérhetnek érte semmit, hanem ingyen leigazolhatnám... -
#69443 igen, de az első opcióért is kell fizetned
előszőr az opcióért egy kisebb összeget utána egy év múlva meg annyit amit beállítottál -
#69442 És az első opció az pontosan mit jelent? hogyha beállítom 1 évre és jövőbeli díjat fizetek csak neki akkor csak 1 év múlva kell az igazolás keretemhez nyúlni nem? -
#69441 mondtam én:D
akkor van ez a kompenzációs dolog ha olyat viszel ingyen akinek védtelen vagy lejáró szerződése van azthiszem
de van olyan amikor ezeknél sincs ez az "opció" -
Csesza #69440 most kivételesen elégedett v.ok a helyzetkihasználással :P
-
#69439 ja de tényleg van ott kompenzácio... LOL akkor nem is lehet ingyen leigazolni? :( -
#69438 Alul szokott lenni, hogy kompenzáció .....
Kisbetűs rész :) -
#69437 alul kivan irva hogy mennyit kell érte adnod... -
#69436 semmi.. simán csak leigazolásra rámegyek és beállítom a fizetését... el is fogadja meg minden... -
#69435 nem volt odaírva hogy "Kompenzáció jár xy-nak"? -
#69434 köszönöm mester
azért mehetne jobban is -
#69433 Hi!
Valaki segítsen plz!!!
Ha 1 játékosnak lejár a szerződése akkor ingyen le lehetne igazolni nem?
Rámegyek hogy leigazolni... elfogadják aztán meg rinyál hogy nincs pénzem fizetni... megnézem átigazolást erre az volt beállítva hogy 1.6M adok nekik, pedig csak a leigazolást állítottam be. -
#69432 jól nyomod Lajos, grat -
#69431 ilyeneket szívesen látunk merda toro -
#69430 Szávásztok
nem volt rossz a debütálás, csak a MUtól kaptunk ki a Tottanham az uccsó percekben egyenlített
A PSV-s Alexet és Brechét tudtam csak leigazolni, viszont kellene egy kapus is mer Marci nem áll a helyzet magaslatán...
-