Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelentkeztem az olaszokhoz , spanyolokhoz és pont ez jött össze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
félidõbe 2:1 volt oda,mondom lefosom akkor,félidõbe behozom Ilhant Delgado mellé...jól tettem 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tudna nekem valaki szeválni, vagy +tudná mondani honnan tudok UKRÁN FACE+KIT PACK-ot szerezni????fontos ,mert a dinamo kyevvel szeretnék ganelni
elõre is köszi
BUDA > miskolc.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
BUDA > miskolc.
mert akkor most geciszemét leszek mert én is velük leszek!!!!!!!
tudna nekem valaki szeválni, vagy +tudná mondani honnan tudok UKRÁN FACE+KIT PACK-ot szerezni????fontos ,mert a dinamo kyevvel szeretnék ganelni
elõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Franco: az a baj h. csak jött!!!
Rudee: HIHI ne mvok mazoista!
Grusi: Nem tul aktiv akkor.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
ha belegondolok mennyi jó játékos jön onnan....
di canio, kanoute, joe cole, lampard, glen johnson....
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
kéne egy olyan csapat aki jol igazolt most a nyáron és mondjuk van egy kis lehetõség a kiesés elkerülésére.
bárhonnan!