Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint a csapatombol?
hát valenciát,deport vertük azok gljaival akiket anno 300-400ezerért vettem hogy majd lesz belölük valami...😄
hát valenciát,deport vertük azok gljaival akiket anno 300-400ezerért vettem hogy majd lesz belölük valami...😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
jah! igaz! de hogy a saját emberem rugjon nekem golt! ezért nem játszik a barca ellen a szuperkupában buntibol!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
Argentína jó , argentína naon jó 😄DD 😛PPPPPPPPPPPPP
amúgy csak azért fogta ki mert felmondtál nekik 😄DD ha velük lettél volna a brazilok az összest beverik 😄DDDDD
amúgy csak azért fogta ki mert felmondtál nekik 😄DD ha velük lettél volna a brazilok az összest beverik 😄DDDDD
van akinek igy megy már?!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
geci gép! argentina megvert tizikkel a döntõbe!
ez buzi minden tizenegyesemet megfogta a geci kapusuk!
szarszopadék tetû gép! salalalalala!
ez buzi minden tizenegyesemet megfogta a geci kapusuk!
szarszopadék tetû gép! salalalalala!
Divatcsapatok OLÉ!
basszus mosthogy ilyen jokvagyunk bl-be,a fél csapatért jelentkeztek klubbok......real,leverkusen,schalke,stuttgart 😄
vagy gyorslistára teszel 1 real pléyát és megnézed hogy felajánlják-e neked vagy
már rögtön te teszel ajánlatot és hozzáadod roncattot
már rögtön te teszel ajánlatot és hozzáadod roncattot
és azt holkell kérni? mármint tõlük pléyert
ja és olyat nemlehet hogy kérek pénzt+tõlük egy játékost?
nálam most ér 11.25 m£! sztem kicsit többért ha meg nem fogadja el akkor ajánld fel neki még1x!
Divatcsapatok OLÉ!
Evandro Roncatto
mondjuk nemnagyon akarnám eladni,még nagyon nagy pléya lehet belõle...
mondjuk nemnagyon akarnám eladni,még nagyon nagy pléya lehet belõle...
htx
és megéri 2,4milláért eladni szerintetek?
és megéri 2,4milláért eladni szerintetek?
ha a real valamikor eladja akkor annak az összegnek a 20% a tied tehát tegyuk fel hogy a real eladja 5m£-ért akkor te abbol megkapsz 1m£! ennyi!
Divatcsapatok OLÉ!
plz help:
real bejelentkezett Roncatto-ért,2,5 millio eruót,és a következõ eladása 20%-át ajánlja érte...namost ez a 20% ez mit jelent? milen következõ eladása?
real bejelentkezett Roncatto-ért,2,5 millio eruót,és a következõ eladása 20%-át ajánlja érte...namost ez a 20% ez mit jelent? milen következõ eladása?
azzal én vok!<#duhos2>#duhos2><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
Divatcsapatok OLÉ!
west ham; schalke; stuttgart; villa; wigan; bolton; ajax; anderlecht; porto; benfica
Divatcsapatok OLÉ!
háát az demit tegyek uruguay isszonyú erõs! õk nyerték a Könfödörációs kupát is.
Divatcsapatok OLÉ!
adnátok tippeket,hogy kivel kezdjek bajnokságot????????!!!!!!!!!!!!!!!!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>