Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BUDA > miskolc.
Mert megsérült a fájl.!
Kezdek egy ujjat de már az update-vel.Méghozzá a Kaiserslauternel! De a betissel kezdem majd az FM2006-ot!
Divatcsapatok OLÉ!
BUDA > miskolc.
Flachi produkalta magát idén 37 meccsen 29 gol 10 assziszt
és kapott pár cimet is 😄
GanXstaZolee#2709
BUDA > miskolc.
mert D'Agostino megy ben arfa jön és kallström is megy kell vki középre
GanXstaZolee#2709
viszont kapust ujat kell néznem vmi jot mert minden meccsen kapott 1 golt átlagban 😄DD
GanXstaZolee#2709
BUDA > miskolc.
Inter volt a 2. helyezett Seria Aban par meccsel vége elõtt.
Elsõ már nem leszek vszinu mert becsuszott par döntetlen amit nyerni kellett volna.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8