Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
õõõ csá

/milyen meccsre??/

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
szép ték 😛

egyébként jó ez az update <#idiota>

kölnnel generáltam egyet, meglátjuk meddig bírom madrid nélkül 😄

Na megyek a meccsre, páj!

franco
szeva kicsi

Nem nagyon érdekel, mert én már csak akkor nyomom mikor megunom a CoD-ot😄DDD
Régebben többet nyomtam😞(

McFrost
Ezek szép eredmények!
Palermoban magasan van ám már a léc!😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Hail !

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
szasz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hogz csinaljam hogy mukodjon pls segitsen vki?

szerbusz all

BUDA > miskolc.

asfa
nem megy az az update mert amiko uj gamet kezdenek akko kiirja hogy hiba es kilep

olympus
Kirugtak argentinatol!😄
A copa americaban kisetem az elõdöntõben. Uruguaytol Kaptam ki hosszabitás után 2-1-re!
de tõlem meg kiállítottak egy játékost a 110. percben! És õk meg a 123!!!! percben löttek egy golt a mi akkor a les volt!

Divatcsapatok OLÉ!

McFrost
McFrost meg a nagyon szimpi West Ham-et....

gabber_saviola
<#wave><#wave><#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost

Jaja, mert én még sosem próbáltam így=D

McFrost

gabber_saviola
Nadi kérdezte tõlem, hogy mindenki így csinálja az edzéstervet mint én, szal?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hali! Folytatom a Palermo-t, majd tolok be képeket!

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki
de most hogy megnéztem így milyen a gém, inkább leszedem ezt az ápdétet <#idiota>

zaki
erre gondoltam pont én is. csakhát türelmetlen vagyok, mert ugyebár a mentésem elveszett, és még legalább 2-2,5 hónap, mire kijön az új fm, addig meg nincs kedvem várni. max azt lehetne még megcsinálni, hogy a nagyobb igazolásokat az editorban kézzel begépelni, hogy 2005-tõl váltsanak klubbot, de írja be a halál a több tucat játékost, meg keresgéljek, hogy ki mennyibe került, meg mittomén...

gabber_saviola

gabber_saviola
engem egy zavar ezekben a frissítésekben, mégpedig az hogy amikor kezdesz a játékkal akkor ugyebár 2004 nyara van......nah akkor pl:Julio Baptista valóságban szevijjában meg a többi majom az akkori klubjukban vannak, de te már a 2005-ös szerint nyomod ....szal szerintem ez így nem valós, és átvered vele saját magadat is

olympus
az nagyon jo; akkor majd én is kezdek egy ujjat!

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
köszi, de nekem ennél is frissebb kéne (úgy tûnik, amit Robo mondott az kb egy hetes), amiben pl Julio Baptista, Figo, Van Der Saar, stb... már más klubokban vannak

zaki
köszi, már töltöm...

akinek kell, itt egy link

olympus

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
csak lusta vagyok megvárni az új fmet, és már játszanék egyet új játékkal, új igazolásokkal 😄

robotnyk
Robi robson Revolution Update
ilyet keress
franco
én lebeszélnélek a frissítésrõl de nem az én dolgom

egyrészt akárki csinálta, biztos nem tökéletes a munkája, ergo értelmetlen
másrészt 3 év eltelik, úgyis összevissza lesz minden

zaki
asszem kedzek egy új játékot. van vmi új adatbázisfrissítés? nincs kedvem kézzel benyomni egy vagon játékost

robotnyk
5.03
franco
hát azért szakmailag sem végzek rossz munkát úgyérzem 😄

franco
hányas peccs?
nálam csak D RC

igen, õt is eladtam 30 milláért

franco
hello

/látom hogy most is itt vagy/

Rudee
Ki mondta hogy baj van vele? Azt írtam, hogy van aki nem football finance managert jáccik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
de Jong 35 millióért elment a Romába, õ jött 1.6 millióért.

franco
miért, van valami baj azzal ahogy játszom?

Shotogan
üdv gabber <#wave>

gabber_saviola
Tiszteletem mindenkinek<#wave>

Shotogan
Nah a visszavágón talán már nem kell nagyon izgulnom

McFrost
Hail All!
Mukika & Shoti Grat!

mukika
mondjuk a pénz miatt nem.

de lagalább van esélyünk a továbbjutásra:

mukika
jobb is hogy nem jutottam be a BL-be

mukika
htx, te sem vagy kutya. 😛

Shotogan
BAJNOKCSAPAT!

Shotogan
Ellenfél kapusa a meccs legjobbja 9-es osztályzattal...