82686

• Sysfox
    Arsenal, mi?

• gabber_saviola
    grat
  • Sysfox
    Eladtam Robbie Keane-t 35 millió dollárért a Chelsea-nek. Lejárt volna a szerződése és nem tudtam vele megegyezni. Inkább eladtam. Ennek a hatására viszont megduplázták a fizetésre fordítható összegemet!!! Plusz 45 m-ért igazolhatok!
    Most megszerzem Podolskit! Eddig 220e/hó volt a max összegem, most 460e/hó! Tuti.
  • Sysfox
    Így végeztem a csoportban. Sajnos nem sikerült a továbbjutás. Az Euro kupában folytatom, ahol a Young Boys lesz az ellenfelem.

• gabber_saviola
    1 helyzete volt a Pármának és azt bevarták, mi meg elszórakoztuk a meccset.....
    a 32 éves Ronaldinho-t megérte félmilláért megvenni :P

• G.Freeman

lejart a szerződése ingyen szereztem ( 3 millios aláirás pénzt adtam csak)

nálam van most 61 milliot érő és idén minden megnyerhető dijat megszerző Ibrahimovic, olasz golkiraly Trezeguet a már most jo de meg igy is csak 20 éves Sinama-Pongolle és két rutinos golvago Del Piero és Ronaldo

ki legyen a kezdő paros?:)
  • gabber_saviola
    nem vok zseni .... :P
  • G.Freeman
    eddig minden tartalekost megprobaltam kölcsönadogatni hogy jatszanak
  • G.Freeman
    hogy ez nekem nem jutott eszembe

zseni vagy
  • gabber_saviola
    tarcsiba velük

mondom az egyik nagy efemes titkomat :P, én egy hónapban annyi tarcsi-u20 meccset szervezek amennyit csak tudok .....és így nem panaszkodnak a tarcsiban lévők és még játszanak, és még fejlődnek is nem gyengén
  • G.Freeman
    csomo U20-bol kikerült jatekos van akikkel nem tudok mit kezdeni...
  • G.Freeman
    nem én raktam oda csak telnek az evek es nem vettem ki onnan senkit
  • gabber_saviola
    az a klubvb az egy ajándék a managernek :)

könnyen jön a zsé és nem nehéz megnyerni
  • gabber_saviola
    nem olyanokat, én tisztelem a Sampot mert Zauli oda ment az idén a kedvenc csapatombol
  • gabber_saviola
    u20 ban csak 20éves vagy alatti tud játszani, szal ha egy 20év felettit raksz oda az ott nem fog tudni játszani
  • GanXstaZoleeWrk
    friss 33-36 éveseket? :DDD
  • GanXstaZoleeWrk
    Tegnap megnyertem a world club championshipet ha jol irom valami americána (MEX) csapat ellen ill Rivers llen toltam nem voltak vmi nagyon meggyőzőek. Viszont kaptam majd 2 milliárdot az meggyőző volt :)
  • gabber_saviola
    jaja :P

mingyá adok ingyé pléjákat nekik
  • GanXstaZoleeWrk
    sampdoria jön fel mint állat :DD
  • G.Freeman
    U20ban jatszo 21-22 éveseket érdemes átrakni a tartalékokba ha feljonnek az ifik?
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    hi!

Ha itt van a párbeszéd a topikban, akkor talán más is okosodik ha vmit nem tudott volna.

Azokat a menürendszereket amiket itt találsz azok skinek, ezeket általában én "magyarosítom", mivel nincs benne ékezetes "ú" és "ű" betü. Ezeket a skineket egy kis visszaolvasással megtalálod a topikban. Sok sikert a játékhoz.
  • gabber_saviola
    szasztok managerek
  • saviola83
    nem vagyok titkos ember.CSak ott sokkal jobb egymás után írni és megkapni az üziket mint itt mondjuk tele írkálni a topicot egy párbeszéddel.Gondolom ennek a többiek sem örülnének.Na mindegy.Az a problémám hogy pl most a newcatlellel vagyok és ezzel a csapattal sem sikerül jól játszanom.Pl a palacet csakegy 90 percben lőtt góllal vertem meg ottho.Többet is lőttek kapura.szóval nem nagyon sikerül beállítanom a dolgokat.Kérnék egy kis segítséget meg tippet.Jah és ezeket az új menürendszereket amiket látok itt a topicban honnan lehet leszedni.Vagy nem is új csak nekem tűnik annak?
  • Sysfox
    Így nem fogok továbbjutni..."Természetesen" 11-esből egyenlítettek.

• Sysfox
    Az első BL meccsem a csoportkörben...

• Sysfox
    Sziasztok! Visszatértem...
  • Tono34
    Reggelt!
  • zaki
    szigorúan bizalmas :)
  • gabber_saviola
    mé nem lehet ezt a diskurzust a topikban? vagy annyira titkos ember vagy vagy mi a szösz ? :DDDDD
  • Trnoki koma
    az msnnem működik.kérdezz itt
  • saviola83
    Srácok.Azok segítségét szeretném kérni akik már nagyon benne vannak a játékban hogy ha lenne kedvük velem diskuráli különböző dolgokról a játékkal kapcsolatban az vegyen már fel msn-ben partnernek.Nagyon megköszönném a segítséget.
    MSN:[email protected]
  • saviola83
    Mondjátok már el nekem hogfy csináltok ilyen jó menüket a játékba?Nekem az eredeti van benne.Hogy csináljátok?Mit kell feltenni?
  • Trnoki koma
    tudtok vmi jó idegenbeli taktikát?
  • Kanál
    jócakát all
  • Kanál
    na megnyertem a bajnokságot is egyetlen egy fordulóban vezettem de az az utolsó forduló volt... 3 ponttal égeztem a győr előtt :c
  • sideris
    FIORENTINA skint,plíííz!!! ha tudtok címet!
  • sideris
    nájt!
  • asfa
    na yo8 all
  • sideris
    :DDD köszi a poént!!! de egyébként nagy csávó lesz.....olcsó és tehetséges is! most éppen Gabber Palermoját vertük meg itthon kupában 2 simára...