Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemhogy a fradiba ment volna <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
egyik barátom most igazolt a Rapidba(vagy az Austriába), holnap írja alá a szerzõdést. Bazzeg amit ott kapnak....már kapott melegítõ alsó felsõ, zoknik, pólok, stoplis cipõ, futócipõ(mind nike). Hetente 50 eurót fog keresni(14 éves), ami évesben olyan 600000Ft-re jön ki...szar lehet.
10 csapatos bajnokság az odabasz 😄
BUDA > miskolc.
JIHÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Sikerült!!!! És még csak az 1. szezonom a Rapidnál. 😊 Fradival 2006-ban vertem el a Laziot. Akkor is az idegenbeli gólok számítottak. 😊
Jöhet a Deportivo. :CC

Jöhet a Deportivo. :CC

Na végre Teveznek sikerült megszoknia Genova-t és letelepedett ideje volt mert eddig fosul játszott....
Azért érdekes a stat birom amikor 2 helyzetbõl ellenfélnek 1 bemegy nekem meg raklapnyiból 3...
Azért érdekes a stat birom amikor 2 helyzetbõl ellenfélnek 1 bemegy nekem meg raklapnyiból 3...
GanXstaZolee#2709
hi érkezõk és páj távozók
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ble =| csáó
BUDA > miskolc.
szevasz Pierre
BUDA > miskolc.
na folytattam a tottenhammal tegnap a régebbi mentésem,bár még a szezon elején vagyok,de sikerült eléggé alakitani a csapaton
mentek: Robbie Keane,Frederic Kanoute
jöttek: Vanden Borre,Danny,Guarin,Vilakazi és sikerült megszereznem Podolskit is
mentek: Robbie Keane,Frederic Kanoute
jöttek: Vanden Borre,Danny,Guarin,Vilakazi és sikerült megszereznem Podolskit is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szép<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
na azért ezt nem hittem volna szezon kezdéskor
Juvében ilyesmik focizgatnak trezeguet, del piero, buffon, zambrotta, emerson, 😊)) stbstb 😊
buffon hálója jól ki lett tömve most 😄
Juvében ilyesmik focizgatnak trezeguet, del piero, buffon, zambrotta, emerson, 😊)) stbstb 😊
buffon hálója jól ki lett tömve most 😄
GanXstaZolee#2709
Jó középpálya elõtt ahonnan kap lasztit, egész jól nyomja.😊 Edzõ meccseken is jó vót a srác.😊
\"Never say never!\" W Churchill
szabics papa <#zavart2>#zavart2> grat 😄
BUDA > miskolc.
Nah, most elléptem és nem leszek jövõ hétfõig. Jó FM-ezést mindenkinek!
Csáó!
Csáó!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
ennél már nehezen lenne rosszabb... remélem felhozom a team-et uefa cup kijutásra, bár ez nagyon necces...
Iceman
lesz majd rosszabb is ne aggódj
BUDA > miskolc.
elsõ meccsemet meg is nyertem... jó hogy segítettél beállítani a csapatom 😊 a Southampton elleni 2-0 az nem rossz kezdésnek...vettem 2 VKP-t ingyen úgyhogy szerintem erõsödik a tottenham... igaz még mindig csak a 15. helyen vok 😞
Iceman
nics
BUDA > miskolc.
Jaaaa, azt nem is néztem. Bocsi...(Bár akkor sem nagy számok annyira...)
Kb. az én csapatom is ezen a szinten van. A MU milyen gyenge...
idegenben 3-2re kikaptam a feyenoordtól 10 emberrel játszottam de így is a kapuralövések szám 8-6 ide..és még a 83. percben 2-1re vezettem
BUDA > miskolc.
szinte az összes meccsemen játszott
de ha nem teccik itt akar el lehet menni, jön helyette más
de ha nem teccik itt akar el lehet menni, jön helyette más
Ehhh, mán megint a szeksz.😄DDDD
Jáccasd sokat, oszt majd megnyugszik.😊
Jáccasd sokat, oszt majd megnyugszik.😊
\"Never say never!\" W Churchill
áhh de elengedem ezt a ....., mert van der meyde átadón van 3M-ért elvihetem, õt meg úgy is elviszik