82686
-
#1514 Mivel nem is azt hasolnitottam ossze az elso CM-el hanem a GTSC-et.
Amit te szerintem nem is lattal. Siman verte az elso CMeket biztos lehetsz benne. -
Takezó #1513 ez nem sok... így nehéz lehet :P -
#1512 bundesliga manager? :D jah amerre gurult a labda,az a csapat nagy valszinuseg szerint golt is kapott.ha pedig valaki megrugta a 3 golt,mar tuti nyert...szal azert nemkene osszehasonlitani a cm-el,ahol azert a valosaghuseg joval fejlettebb.de teny,manapsag sokkal tobb a szemet mint az olyan gama ami lekot. -
#1511 nálam a Barçában tolja -
#1510 Látod, ezt csinálja! -
#1509 -
AMDFan #1508 Egyébként marha korán el kell kezdeni tárgyalni velük a hosszabításról és akkor talán... -
Takezó #1507 Nincs, ha ennyit enged a vezetőség, akkor ennyit... talán megpróbálhatod felnyomni a meccsekért (gólokért, gólpasszokért) kapott pénzt.. -
#1506 És a mentés formátuma? Nekem .fm -
AMDFan #1505 Rúgd ki a picsába :) -
#1504 Pontosabban Graham Taylor's Soccer Challenge -
#1503 hi!
én még a demo-val nyomom, az Arsenall-al és ott van olyan gondom, hogy nem tom meghosszabbítani Campbell szerződését, mert 80.000€-ot keres hetente, viszont csak 50k-t adhatok neki max. Így meg nem akar maradni. Nem is nagyon számít, mert hát úgyis vége fél év alatt, de ha a fullban sem tom meghosszabítani, az elég gáz. Vagy van erre valami megoldás? -
Takezó #1502 nem tudom, ki ismerte a Goal, illetve a Goal 94 nevű játékokat, nah azok aláztak :) -
Grusi #1501 Nekem documents and settingsbe :) -
#1500 Na mindegy, azért kösz!
Nektek hova menti el? -
#1499 Hat ez igy alapbol nem igaz , mert elotte voltak igazan jo Manager Programok, csakhat ti mar azokra igazan nem emlekeztek. Csak az Amigasokat mondom, mert C64 procija hat nem volt eleg sokmindenre. :P
PL: Anstoss, Bundesliga Manager 1-2-3, a kedvencem a Graham Taylor Soccer Manager volt, ami alazta az elso CMeket.
Igazan sokretu volt igazi fanatikusnak kellett lennie annak aki ne veszett volna el a beallitasi lehetosegek kozott. Gyakorlatilag minden beallithato volt rajta.
Raadasul volt egy oriasi pozitivuma a 3D-s meccs aminek az AI-ja abban az idoben (1992) igazan frenetikusra sikerult. Nem voltak a tizanhatosrol a felpalyara visszapasszolt labdak, raadasul szemmel lathato volt a kulonbseg egy gyenge es jo jatekos jatekaban a merkozes megtekintese alatt.
Akinek van WinUAE-je annak ajanlom, hogy nezzen korbe a neten hatha megtalalja ezt a Manager programot, mert batran kijelenthetem lefogja kotni annak ellenere, hogy 1992-es a jatek. -
Takezó #1498 nekem lazán menti, nem tudok segíteni... -
Grusi #1497 Segítenénk, ha tudnánk :(
Nézz körül az SI Games fórumjain, ott talán találsz választ. -
#1496 Segítsetek! -
Takezó #1495 nálam a max 500 font hetente :P -
Grusi #1494 Viszont Tőzsér mekkora állat lett... Lehúzott egy évet a tarcsiban, kemény értékei lettek, hosszabbítani sajnos már semmi pénzért nem akar a vele szemben tanúsított bánásmód miatt... :) Pedig 8-8-8-9-9 a form-ja :) -
#1493 Helló! Légyszi segítsetek!!! Az a gondom, hogy elmentem a játékot és a Dokumentumok mappába menti. Máshova nem tudom. Amikor meg be akarnám tölteni, nem talál semmit, és a mappák között sem lehet lépegetni! Előre is köszi!! -
Grusi #1492 Oh, ez a Zidan gyerek nem is tűnik rossznak, csak egész picit sokat kér (40 ezer euró/hét). Na mindegy, ezt még valahogy csak kibirja a költségvetés... Legalábbis remélem :) -
Takezó #1491 egyébként vicces ez a "a játékosért cserébe jáccunk egy friendlyt veletek" transzfer-lehetőség :) Nekem Néliót összvissz egy friendlyért akarták megvenni, de kértem érte még egy ezrest :) -
AMDFan #1490 Van a TCMben nagyon sok kis apróság amiket átvehetne az FM. De sajnos a 2005ös TCM... háááátt -
Takezó #1489 IMHO sok apró dolog jobb a TCMben, pl a meccs közbeni bekiabálások 1 gombbal :) -
#1488 mondom tiszta hülye vagyok -
#1487 lol :D -
#1486 Hi!
Le tudnátok írni, hogy mekkora az image fájl mérete?
Mert eddig 3 félét is találtam, és nagyon különbözőek... -
AMDFan #1485 Hoppá ő sztem lehet, hogy több lesz mint 10 milla euro.
Én fonttal játszok azért mertem hirtelen ajánlani :) (5,5 millió font) -
#1484 tcm es cm(fm)kozt kulonbseget tenni nemerdemes.cm az elso megjelenese ota(asszm 92)minden mas focimanagert lesopor.ez valszeg nemis fog valtozni.ennek ellenere megvan tcm is,de csak ha NAGYON unatkozom akkor veszem elo par orara.szal mindenben EZ a jobb imho -
Takezó #1483 LOL :D -
#1482 Park Ji-Sung, Andrey Arshavin, Mohamed Zidan, -
#1481 ok, de mondom minden angol lett... :P
egyébként full hülye vagyok, mert torrent leszedte az angol, és a svéd nyelvi fájlt is, most nézem csak, de azért hálás thx robo, és takezó -
AMDFan #1480 Egyértelmű...
Andy van der Meyde -
Takezó #1479 igen, valszeg az exeben lehet, azért ennyivel kisebb a többi nyelvfájlnál... -
#1478 Akkor sincs benne a manu, valosznilueg azt nezi, hogy melyik tlk file van betoltve es az alapjan tolti be a tobbit.
Ami lehet pl az exeben van beforditva.
Mert ebben a tlf fajlban nincs bent tuti nagyon sok minden. -
AMDFan #1477 Nézz be a TCM topikba. Beraktam pár napja egy két képet az angol válogatottról és az MU Reserveről... -
Takezó #1476 én pont kipróbáltam a tcmet... hmmm, nagyon gyenge a 3d, más előnye meg nemigen van... -
#1475 amúgy 2-3 külön fileban vannak a cuccok