82686
-
#1594 hogyne, a sport1en -
Drizzthsz #1593 Jajajj, ez nagy off, de a fradi-feye meccset közvetítik ma valahol? -
skristof #1592 duplaklikk?? -
Drizzthsz #1591 Skippelni az introt lehetséges???
Mármint az SI logo 3 másodperces megjelenését? -
skristof #1590 :DDD -
Drizzthsz #1589 Hát, asszem a huge dolgot hanyagolni fogom, csinálok inkább egy normált. Tegnap hugedzsal 1-2 töltés alatt 1-1 lineáris algebra tételt is be tudtam vágni... :DDD -
#1588 de hogy miert kapok meccsenkent 3sargat diving-ert....ezis rejtely :/ -
Drizzthsz #1587 Igen, a CM4-ben is. Annak nagy fanatikusa vagyok.... -
#1586 hugeot szvsz ne, inkább large -
#1585 olasz,spanyol,magyar ligak fullban.igyis sokat szamol.igaz csak 1070mhz-em van -
#1584 Na nekem első indításnál ki is fagyott mikor a kupa sorsolást töltötte!! -
skristof #1583 nekem 1 giga ddr ram, de nem volt türelmem kivárna, meg asszem ki is fagyott :D -
Takezó #1582 Ukrán, Görög, Román, Francia, Angol, Spanyol, Német, Olasz, Normal Database -
#1581 640 ddram, 2100-es cerka. persze ha large databassel nyomom, akkor nem sok ligát jelölnék ki, vagy csak a magyart. azé kérdem, hgoy hogy nyomják a többiek, akik magyar csapatot irányítanak -
skristof #1580 hát a ligánknál meg ugye az van, h később akkor meg nem tudsz pl angliába 'igazolni', mint manager -
skristof #1579 hát azért vigyázz azzal a legnagyobb databézzel
bár, ha erőműved van -
#1578 ja, és milyen adatbázissal érdekes nyomni? gondolom a legnagyobbal, hiszem itt van leginkább értelme, mikor kis országban játszunk. és milyen ligákat érdemes bejelölni? gondolom itt az angol, olasz, spanyol, német, franciával sokra nem megyek :/ -
skristof #1577 igen, ennyire rossz az idei
még az 1.1es pacsi után is, amit megjelenés után egy nappal adtak ki, és valami 26 hibát javit
ea száksz -
Takezó #1576 hahyd, biztos egy ősmagyar ;) -
#1575 na ne mondd :D -
#1574 lehet hogy te a balkánon élsz de attól még Magyarország nem ott van. Belenézhetnél 1 földrajkönyvbe v. Atlaszba -
#1573 ezta szopast.bekescsaba ellen megyek 2-1re idegenben namondom 93.perc,ultradefensive,kontra....bazzzzzzzzzzzz nem befuj a szanalmas csabanak aki 2x lepte at a felpalyat egy buntit a 95.!percben?! szemet gep :( -
Takezó #1572 lehet, hogy msáik dokumentumok mappa? :) -
#1571 demoban lehet h minden maskepp muxik.neaggodjal.ugyis csak felev es kilep a gama.neked meg baromi hianyerzeted lesz;) -
#1570 Bocs fiúk, de megint én zavarok...
Itt a mentés:
Mégse találja:
Most mit csináljak? -
#1569 Azon volt hát. Meg azt azért megnézném mindenképp. Megpróbáltam neki midnenből a legtöbbet adni, gólért, passzért, mindenért kapott volna pénzt, 2,5m aláírást is, de 30k € elég nagy különbség. A hülye menedszerem emg azt mondja, hogy a keyplayerek átlagfizetése 50k, ezért gondolom tok csak neki ennyit adni.Még kb nyolc hónap van vissza a szeződéséből, de nem akar ennyiért hossazbbítani. elég dühítő!Én vagyok a főnök, annyit adok amennyit akarok:) Vagy mégsem? -
#1568 botvinjev(ruszki kapus),balasko,zimmermann.nalam igen szepen muzsikalnak. -
#1567 benne van a régi csapattársam is a játékban :)
Mohácsi Mihály (BKV Előre) -
Takezó #1566 loál :D újban nem tudok... én nb1bben kezdtem, próbálkozz inkább azzal :) -
#1565 szeretnék kezdeni egy játékot a magyar ligában (asszem fradi :P), tudnátok ajánlani játékosokat? én mindig nagycsapattal nyomtam, fingom sincs kiket lehet ide ebbe a balkán országba igazolni -
#1564 énnekem is a dokumentumokba vannak a játékok de én se birom visszatölteni -
AMDFan #1563 Ott a pont. Szerintem nem is mentetted el :) -
#1562 Na mindegy! Azért kösz! -
#1561 Miert ne menthetne mashova ?
Ez az ablak csak azt mutatja, hogy honnan toltheted be, nem azt hogy hova mentheted, igy aztan nem fura ha az UP nem uzemel.
Keresd meg a mentest es masold be ebbe a konyvtarba.
Na persze ha mentett amikor azt akartad, hogy mentse a jatekodat. -
#1560 De nem lehet máshova menteni!
Nem látod, hogy az UP gombot nem lehet megnyomni? -
#1559 na végre sikrült! :) -
#1558 Valoszinuleg mashova mentett talan azert. -
#1557 Nickname nem tok msn-re kapcsolodni. ha látod a fórumot gyere fel pls dc-re ugyanarra a hub-ra! -
#1556 Nem találni a mentést... -