Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
ezek szerint a gyerekkori barátod is aláírta a papírt...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
nakuss, mer azé figyelek! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

sideris
Elárulok valamit!! Nekem a gyerekkori legjobb barátom válogatott labdarúgó,Matajsz keze alatt lett válogatott....nem ismeri a játékosokat,Kovács Pétert a Vlaszákkal keverte a repülõn,Keneseivel vizet hozatott a Ciprusi tornán,aszitte hogy õ a staff tagja....Hogy bekerülj a válogatottba,alá kellett írni Hrutka-Vladan Filipovics menedzmenttel papírtr,hogy menedzselik,és így szabad az ut a válogatottba(pl.Takács,Kovács P,Hajnal).Ja és mégvalami! Hrutka a Kispesti kiesésért 18millát követelt,mert az neki JÁR....mivel bár nem tartotta bent a csapatot,szerinte jól játszott(elgondolkodtató) És erre felajánlotta a honvéd vezetõknek,lemond a pénzrõl,ha Vadócz mehet ingyen a fradiba...és akkor játszik a válogatottban is! plusz a szakértõ stáb elõnyei és referenciája: Hrutka -beszél 4 szót némeül és játszott 103 percet a lauternben....Szalai ócska tesitanár akit a BVSCbõl is kirugtak,amikor ott fociztam,mert 4 korosztályos válogatottra is azt mondta,nem kel(Polonkai,Füzi Ákos...stb) Ennyi!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Ebben igazad van, de sajna csak õ nyerte meg a meccset a svédeknek.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
én nem a gólja miatt vagyok rá pipa, hanem azért, mert végig össze-vissza színészkedett, én személy szerit gyûlölöm az ilyen játékosokat. persze minden játékos eldobja magát, ha olyan helyzetben van, de ez amit csinált, az már kicsit sok volt. és elismerem, hogy kib*szott nagy gólt lõtt, és azt is, hgoy jó játékos. tottival ugyanez a helyzet. csak õ köpköd is ráadásul, + állandóan reklamál 😛

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Ha most Gera Zoli nyomta vóna Ibrahimovics helyett akkor egy svéd gyerek mondaná ugyanezt. Nem kell anyázni, jelen pillanatban ennyit tud a válogatott, ami sztem egyéltalában nem kevés. Figyelembe kellene venni, hogy Matheus milyen változást hozott a magyar válogatott játékában és azokat kellene irtani akik ellene vannak!!!! Nekem játékosként is nagyon nagy kedvencem volt, de most szöv. kap. ként is az maradt. Ha valaki profi a magyar labdarúgásban, akkor Mattheus az, csupa nagy betûvel. Haggyák dolgozni és sok kellemes percet fog szerezni nekünk!!!!

GanXstaZoleeWrk
szét fogom baszni a köcsögöt a csapataval egyutt nem lehet beallitani hogy mindenki ezt a buzit rugja szet? az se baj ha 11bol 10 emberem kiallitjak 😊

GanXstaZolee#2709

báttyó02
utálom a juventust ezzel a fasszopóval együtt
dögöljenek meg
biroval együtt...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
csoki!

ma kihagyon a logó és bannergyártásokat szorri.....

JackDaniels
Jóvanna! Jól jácottunk, de ilyen egy világklasszis! Egy megmozdulás, oszt nyer a csapat. Az FM-ben ezért igazolod le, nem??😊))))))

sideris
GRATTT!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Nosza!😊)Csak vittem valamire.😊))))

zaki
hát nekem sincs most jó kedvem... ezt a buzi ibrahimovicsot meg ki is törlöm az fmbõl a gec!be 😄

BlueMaster
Yo8! <#wave>

Nincs igazság a Földön... Nem ezt érdemeltük... <#rinya><#rinya>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

asfa
yo8 all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
yo8!

nagyon szomorú vagyok....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sideris
nájt

cakát all

BUDA > miskolc.

sideris
Gabber! csinálsz majd logot,fõnök?

sideris
HI oll!

BlueMaster
Megvan a 2. hely végre indulhatok nemzetközi kupában! <#vigyor>
Amúgy hajrá magyarok!!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

derley
óóó bazz! Magyar Kupa döntõt buktam😞( vidivel vatyok fradi ellen játszottunk, már 3-0-ra vezettem aztán lett 3-3, utánna meg 11-esekkel kikaptam....

McFrost
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps><#rinya>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
<#nyes><#nyes><#nyes>

fsgh
mindenkire van pont 1 csere
:-PPPP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Konföderácijós Kupán eddig 2 gyõzelem: Bahrein - Anglia 0:3
Dél-Afrika - Anglia 2:3
Meg tele vagyok sérültekkel. Nagyon jó ez 22emberrel.😞

robotnyk
akkor jöhet nekem is

McFrost
nálam is volt Roneeynál 50!!! csak millióba....

nem csít hanem bug

BUDA > miskolc.

fsgh
nekem elküldhetnéd... Ha nem csít akkor elég kira lehet ha 56gólt fejel vele egy védõ.......

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hali!

BlueMaster
Hali!

robotnyk
taktik ide vagy oda, kicsit meglepõ, hogy egy középsõ védõ egyik évrõl a másik 50esével rúgdossa a gólokat :C
derley
elküldjem a taktikot?

szijamija :o

BUDA > miskolc.

derley
hy

derley
:dd

gabber_saviola
csoki all

franco
bazeg csítelsz te buzi

😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

asfa
na lelépek egy idõre egy kis dolgom akadt<#eplus2>

robotnyk
ez számomra meglehetõsen hihetetlen.
McFrost
baxa meg , kiléptem mentés nélkül, árrggggggghhhhhhhh!
pedig leigazoltam Mancinit eddzõnek!

franco
LEHIDALOK

igen, én az egomester

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

asfa
télleg tud vki egy jo támado középpályást aki olcso 10 millio € maximum és max 28 éves

derley
mind szögletbõl....ha valaki kételkedik benne hogy szögletbõl, akkor annak szívesen átküldöm a taktikát(ya meg kell egy naon jól fejelõ középsõ védõ)

derley
ferdinand csinalta.

BlueMaster
Baszki ezalatt a meccs alatt 20 évet öregedtem, de csak megvan a gyõzelem!

báttyó02
hát ez elég durva

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -