Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
nálam jó downing, mcfrostnál szar
mcfrostnál jó tuncay, nálam szar

próba cseresznye

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fsgh
aha! 5perc....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hali all!

20227!

McFrost
sírt hogy rossz helyen jáccatom, aztán kimaradt eddzésrõl, sírt ha büntit kapott, el akart menni, ha kapott ajánlatot nem fogadta el, útált engem....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
benyomsz egy képet a keretedrõl? 😊

fsgh
ja! és igen õ baloldali és jól nyomja..(nálam van a margitba és naon kira..)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
na újra kell jáccanom egy Chievo-Inter 0-0 és Torino- Chievo 0-3 meccseket, valamint le kell igazolnom Mancinit eddzõnek....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nálam is volt gond vele a válogatottban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
én beégtem vele, játékával nem volt gond, csak a magatartásával

fsgh
Mindenféleképpen Dowing!! Õ fiatal és van olyan jó mint Rothen....

zaki
Downing bal szélen jól nyomja? meg kéne vennem solari helyére. vagy inkább rothent?

gabber_saviola
az kéne még hogy én egyszer a margittal legyek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ja szijamija annak aki jött ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
csoki papa

legistenebbek -.-

BUDA > miskolc.

fsgh
Látom lassan már mindenki a realal nyomja:-P<#beka2>

zaki
köszi. akkor õ kell nekem a realba 😊

franco
attól hogy nem írok még figyelek😊

zaki: balhátvéd

báttyó02
haggyadmámagad

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

GanXstaZoleeWrk
mester taniiiccs <#eljen><#taps><#vigyor2><#vigyor>

GanXstaZolee#2709

báttyó02
csokolom papa

zaki
Lahm eredetileg bal vagy jobbhátvéd?

zaki
😄DD

csá báttya

McFrost
Hail All!

gabber_saviola
igen <#vigyor1>

báttyó02
csokolom Gábor,Zaki O:

zaki
miért, most már profi vagy? <#mf1>

gabber_saviola
jah a 95ben én is amatörként kezdtem a cm1-et 😛

gabber_saviola
csokiall

zaki
szia

fsgh
Sziasztok

franco
pontosan

a mostani mentésemben 226 óra játék van (atletico madrid @ 2016)
és nem az elsõ mentésem...

mukika
hi 894 új üzenet... picit pihentetem a Rapidot. :CCCCCCCCc

Sysfox
Igaza van JackDanielsnek, senki sem profiként kezd. Én is béna voltam, most meg vezetem a tabellát. Errõl ennyit. Sok türelem és kitartás kell a játékhoz. Aztán majd "jönnek az eredmények". <#hehe>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JackDaniels
Olvass mán vissza vazze, ne legyél lusta. Senki sem kezdte profiként, mindenki magától szedte az igét.

\"Never say never!\" W Churchill

saviola83
Hát srácok nekem a chievo-val sem megy.Nem tudok mit csinálni.Edzést már más emberkékrõl lemásoltam de lehet rosszat másoltam be.Valami tanácsokat kis trükköket mondjatok már nekem.

JackDaniels
Egyik elõzõ játékomban, amikor a Port Vale-el indultam, 2012környékén felkértek, én pedig elvállaltam.😊 Most pedig gondoltam, kezdek egyet az elejérõl a Rennes-el.😊

derley
hy allzen!

Fabio Capello
jah és mindenkinek grat a gyönyörû eredményekhez. Királyok vagytok! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

sideris
Szegasztok elektor kalandorok!<#worship>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Fabio Capello
csáo mindenki!

hello! te szereted a Rennes-t vagy csak simán tolod velük?

báttyó02
most itt mi a kérdés? :|

báttyó02
hyz

JackDaniels

szijamija all -.-

BUDA > miskolc.

köszi , nagyon jó

zaki
ja. ne mjöttek az eredmények...

saviola83
Hi all
Na felmondtam a szarkáknál és elkezdtem egy újat a chievo-val.Sajana mokoenát elhappolta elõlem az Atl.Madrid.Sajna lejárt az átigazolási idõszak de ha jól tudom akkor aki szabadon igazolható azt még lehet igazolni utána is.Jól tudom.Mondjatok már ilyan neveket akiknek az elején nincs szerzõdésük és érdemes leigazolni õket.Jah meg sajna kevés pénzem van 1,1 millió dollár.Na ebbõl a pénzbõl kellene vannem ha lehet több jó játékost.Adjatok tanácsot mondjatok már olcsó és viszonylag jó játékosokat.Óriás adtabázissal játszok.
Köszi