82686

• zaki
    ja, és van még hátra 1 spanyolkupa döntő a sevilla ellen június 18-án. ez is jó angy bug, múltkor vb alatt játszottam, nem is tudtam kiállni, go on holiday volt, szerencsére nyertem
  • fsgh
    te legalább tucc jácani...(Én suli miatt alig..:-()
  • zaki
    sokat :o

kicsit belezsongtam a játékba, picit majd leállok :P
  • Sysfox
    Az első meccsen Babel hamar bizonyított a honfitársainak, sima ügy volt. Itt kezdődött a rossz sorozat, Balaban megsérült, azóta sem játszott, pedig kellenének a góljai.
    A visszavágó érdekesebb volt, nagyon jól játszott a Feyenoord.
  • fsgh
    te aztán haladsz... Mennyit jáccol 1 nap?
  • zaki
    vége a bajnokságnak:

C Ronaldo megint tarolt:

Tevez fél évet sérült volt, szal... majd jövőre

• asfa
    ja kösz
  • zaki
    és Freddy Adu...
  • Kanál
    mindenképp ő -nem kiröhögni rohattak :@
  • fsgh
    nekem Ballack a kedvencem:-D De Mokoena a legjobb és legolcsóbb és legfejlődőképesebb...(guarín is naon állat))
  • fsgh
    nagyon király a skined!
  • Szega87
    Ki a kedvenc játékosotok az FM 2005-ből? Ki a legfejlödőképesebb , valaki
    tudna egy tuti edzésprogrammot küldeni nekem?

• asfa
    hy
  • asfa
    na továbbjutottam nem véletlen igazoltam le carraciolo-t
  • fsgh
    Üdvözlök minden managert!!(és olvasót)
    Zaki:Grat!!:-DD
  • asfa
    szép
  • zaki
    ÉS IGEN!!!4

• Sysfox
    Ezeket kihagytam délelőtt...A Depor előtt játszottam a hollandokkal. Többek között ezért igazolom le Dirk Kuyt-ot, 3 gólt rúgott nekünk.

• asfa
    cső
  • Sysfox
    Hali Kanál!
  • Kanál
    hyz all
  • zaki
    ezt a mákot úristen, most nézem csak, hog a bl döntő a Bernabeu stadionban lezs!!!!!!444
  • Kanál
    [Kanálkának új háttere van ]
  • Kanál
    gratulaog
  • zaki
    jöhet a mu :)

Casillas 10-est kapott, mindent megfogott.

és úgy, hogy az 1. meccsen nem játszott trezeguet, ibrahimovic, mutu. most meg mind3an kezdtek.
  • asfa
    cső all
  • zaki
    bazmg :DDDDDDD

mikor sérül le Casillas? na mikor? hát persze, hogy a juve meccs előtt :DDDDDDD ilyen nincs baze

még jó, hogy itthon kezdek
  • fernando torres
    olyan unalamas ez a számtech óra :(
    neérg lettem kész1 kezdetleges programmal (pascal) szal csak itt ülök,hude jó esne kicsi szívemnek a jó kis FM-zés
  • zaki
    tavaly pont a juve meccs előtt sérült le casillas 4-0-ra kaptam ki kint, az otthoni 3-2 után...
  • fernando torres
    dehogynem pikkpakk kivégzed őket, legalábbis illene olyan kerettel amilyen neked van :PPP
  • zaki
    na, megint összesorsoltak a blben a juventussal. most az elődöntőben találkozom velük. másik ágon man utd-milan meccs lesz. nem lesz egyszerű
  • Sysfox
    Ja, nálam már ő sincs ott. Olyan két kapusuk van, aki nálam az U18-ban lenne. Vagy ott sem... Lehet, hogy ezért csak a 4. az Arsenal?
  • zaki
    ehh, nálam almunia véd az arsenalban... nem igaz, hogy nem tudnak 1 normális kapust igazolni... ja, megint Casillas lett a világ legjobb kapusa, már zsinórban harmadszor, Cristiano ROnaldo meg minden díjat elvitt :D
  • Sysfox
    Ja, és kirúgták Wengert, aki visszament a Monacohoz. És Van Gaal az Aston Villa menedzsere. Ekkor hülyeségeket.
  • Sysfox
    Nálam az Arsenal megvette Gilardinot. Nagyon örülök a Gila-Henry csatársornak, jó lesz ellenük játszani.
    Egyébként nálam az Arsenalnak nincs normális kapusa...Két ifi korú kapus véd, ilyen 20 év körüliek, de gyengék. Ez jó...
  • gabber_saviola
  • fernando torres
    hali managerz
    [suliból]
  • gabber_saviola
    csak a harmadikat 2004-töl
  • GanXstaZoleeWrk
    oke mert igy elsore durvanak nezett ki :) szegeny samp de legalabb kiesni nem fognak. Hanyadik edzőjüket fogyasszák kb? :)
  • gabber_saviola
    :D nem , Ő indította Gilardinot