82686
-
#77138 sovány vigasz mindegy erősitek mert jön podolski remélem már tárgyalunk -
issey #77137 nagy meccs lehetett,ez vígasztaljon
-
#77136 ohh.....hogy....
-
#77135 igen sajnos... -
issey #77134 dícsérted sokat? -
issey #77133 lehet hogy inkább a dícséret volt eltúlozva és ettől szált úgy el magától? igazad lehet... -
#77132 én ugyanígy jártam Downingal! Totál ugyanígy, szerencsére sikerült eladnom.... -
issey #77131 és akkor ezek után ezt sikerült most összehoznom a rangadón a Herevere ellen:
-
#77130 Ja, a dícséretet sem kell túlzásba vinni asszem erre Te is ráfaragtál Mexikóba vagy rosszul emléxem? -
issey #77129 én basztam el hogy egyszer figyelmeztettem?! ugye ezt te sem gondolod komolyan???? -
issey #77128 sztem is úgy van ahogy Zaki mondja,most megegyeztem vele hogy átadólistára kerül,pedig a csapatom egyik kulcsfigurája :-(( -
#77127 Te baxtad el, mert aki nem tud letelepedni, az később 3-4-5 hónap múlva letud majd, egyszer elég megdícsérni évente! -
#77126 Még jó, hogy kéne Te is fizetsz ha valakivel idő előtt bontasz... -
#77125 Eddig oké, hogy marad, de ez után vajon majd, hogy teljesít vagy megpróbálsz szabadulni tőle? -
#77124 hát, irl ilyenkor szerintem a játékosnak kell fizetnie a klubnak, ha fel akarja botani a szerződését, mint pl Ortega a Fenerbahcenél -
issey #77123 és jött a válasz:
-
#77122 óó télleg baszki -
issey #77121 hát még nekem se :-(((
most kíváncsian várom hogy fel tudja vajon bontani az 5 éves szerződését??? -
#77120 grat, de még van egy visszavágó -
#77119 Nem semmi nekem ilyen még nem volt... -
issey #77118 szasz! -
#77117 hy -
#77116 na szuperkupa döntő megvan jol kezdődik az év
-
#77115 hi, 123 ú jüzenet -
issey #77114 Hát akkor kapd be te kis köccsög,menj anyádba!
De mérges vagyok erre a kis buzira -
issey #77113 Ez a Piszkulicsi a föld legnagyobb barma! Kezdődött azzal hogy nem bír letelepdni a környéken.Mondom oké,játszik 1-2 meccset aztán majd hozzászokik a légkörhöz.Játszott is ,de még hogy! Csupa 8-9-10-es osztályzat! Na,gondoltam akkor megdícsérem,és persze ő örömmel vette ezt! Megint a köv meccs után megdícsérem mert,egy istenként száguld a pályán,erre ő vissaszól előszőr meccs közben egy gólpassz után,odarohanva hozzám "én megtettem a magamét".
Mondom oké,megint megdícsérem ha már ilyen jó fej lett,erre mit mond a barom???
Hogy én ne dícsérgessem annyit mert még felfigyel rá a média,és ő ezt nem akarja!
Oké,rendben akkor nem dícsérlek tovább,gondoltam magamban,sőt mivel elkésett az edzésről figyelmezetem őt! Erre jött ez:
-
issey #77112 szevasztok! -
#77111 na a házimunka után folytatom én is, megpróbálok elkerülni a kieső helyről... -
#77110 Kiestem én is a spanypl kupából.De peches volt a sorsolás.Nem is az hogy a malagával játszottam mert az még elfogadható.Az első meccsen otthon játszottam de a brazilok meg pár EU-n kívüli válogatottnál volt.Én nem is tudtam róla fele csapat meg fáradt volt.szóval sok b csapatost játszattam.Ki is kaptam 2-0 ra otthon.Na mondom majd a visszavágón.Közben a bajnokságban nyertem albacetén 4-1-re.Jött a malaga ellen a visszavágó.De ekkor észrevettem hogy hétvégén a reallal játszok otthon szuperrangadót.Na mondom faxa.Így inkább pihentettem a sztárokat és a második vonalat játszattam.Pechemre még lastuvka is lesérült ő sem védhetett a malacka ellen.Valdes sikeresen bepotyázott2 gól pedig vezettem is.Na mindegy 3-1 re kikaptam.Nem baj még ott a bajnokság meg a BL(igaz itt a juve az ellenfél.) -
#77109 www.thedugout.net-en nézz körül -
#77108 ő sem rossz átl.tel -ben veri ronaldinho-t
-
#77107 Tudnátok mondani egy címet, ahonnan gyorsan lejön a 5.05 Patch? Mert én csak nagyon lassút találtam! Köszi! -
#77106 hello -
#77105 A klub történetében első ízben kupadöntős!
-
#77104 :DDD emléxem! -
#77103 Te kötsög!
Ez pojén vót! Nem emlékszel?
"Megmondanád mi köze van a Chievonak a Pápához?"
-
#77102 basszus kiestem a spanyol kupából
negyeddöntő
1. meccs Barca 2-1 Valencia
2. meccs Valen 1-0 Barca
-
#77101 hali -
#77100 Hali mindenkinek! -
#77099 Tudnátok mondani egy címet, ahonnan gyorsan lejön a 5.05 Patch? Mert én csak nagyon lassút találtam! Köszi!