Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neki köszönhetem . Ja és ha felkeresed mond meg neki hogy Szega örökké
hálás lesz neki a remekmûért 😄
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Kompany kezdés óta nálam nyomja, 2016 februárja van
BUDA > miskolc.
Érzem itt otthonra leltem <#smile>#smile> . Most asszem elteszem magam holnapra!!! Jó éjt sziasztok !!! <#integet2>#integet2>
BUDA > miskolc.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Hosszú idõ után jelentkezem,csak a nyáron bevásároltam...remélem a 3.szezonban már az eddigi 9. é8.helyet tulszárnyalom...ez a leendõ kezdõcsapat+kispad! vélemény?
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
elsõ tanács: a topik legalján van egy topikkeresõ
mielõtt kérdezel valamit vagy keresel valamit használd
mode by gabber <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ez el is megy egy Ligüera-Kristiansen-Valente hármason
mellé jött pár ingyen igazolható: Bizarri, Oliseh, Celades, Niculae, Stoica
ja és az anderlecht kapusa nagyon zsír, silvio proto. de asszem csak a robson óta
de mondom már töröltem is a mentést
BUDA > miskolc.
fifahungary.hu-n vannak fm-es cuccok, ott sok mindent megtalálsz <#eljen>#eljen>
BUDA > miskolc.
én gabber vagyok, és üdv a topikban
BUDA > miskolc.
meg a manager játékokat. Lenne pár kérdésem . De elõtte bemutatkoznék a törzsfórumozoknak . Szega vagyok , 18 éves , gyõri , számos manager játék megvan de a legujabb a football manager 2005 és nagyon tetszik.
Eddig játszottam A FIFA 97 tõl 2005 ig mind , meg megvolt a cm3 , megvan a cm4 , cm5 , Total club manager is meg most ez meg valamilyen EA Sprtos régebbi lószar is . Elõre is bocsi ha lámaságokat kérdezek , legyetek türelemmel , szeretnék jó viszonyt kialakitani minden FM 2005 törzsforumozóval !!! Láttam hogy van magyarosítás , hol tudom beszerezni meg honnan tudom letölteni a legujjab patchet . Ha vannak kurva jó tippeitek , trükjeitek irjátok meg forumon vagy pü-ben nekem , köszi . !!!
Íme a Német keret (velük még csak az ismerkedés folyik...ja és nincs bal oldali emberem...Deisler meg sérült)
CSAK a Fradi
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
annyira nem ment h hagytam a faxba
BUDA > miskolc.
kanál: van der vaart jövõre jön, mert lejár aszerzõdése, sneijder má ritt van, juni öreg már (kezdésnél le akartam igazolni, csak elfogyott a zsé), többi meg nem ide való 😛 na jó a waltner még talán 😄
BUDA > miskolc.