Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak ritkán...már mindent unok 😞
baszki, emberemlékezet óta nem volt ilyen kihalt a fórum este...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Az lenne a normális, ha minden klub meccsenként meg tudná határozni a jegyárakat ahogy a valóságban is van.. a programnak ezt a részét szerintem egy kicsit elcseszték...
2011-ig eltoltam én is Honvéddal és volt aki BLt nyert is magyar csapattal 😊 de közel lehetettlen feladat, sok tehetséget kell szerezni a világ összes tájáról akik fiatalok aztán amikor eladod akkor derül ki hogy mig nallad max ilyen par100 millat ér addig kint mindjart 2-3 milliárdot 😊
GanXstaZolee#2709
Asszem igazad van.... képtelenség egy magyar csapattal elérni a nemzetközi porondot, mert egyszerûen anyagilag nem engedheted meg magadnak a játékosok bérének növelését... csak a folyamatos BL szereplés segíthet...
Tudtok aról valamit, hogy az egyes mérkõzésekre hogyan lehet megszabni a jegyárakat? Egyáltalán lehetséges ez? Bosszantó, hogy mondjuk 20.000 nézõ esetén a magyar bajnokságban kb. 40 MFt az árbevétel, ugyanez a nézõszám máshol min. 200 MFt-ot jelent...
Elõre is köszönöm a segítséget!
esposito szélsõ inkább, baros diouf meg lófasz
egy mitea vagy pisculichi pótolja downingot hidd el
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Iceman
Szerintetek megéri elcserélni Downingot Rooneyre + 2,5 Millára? lehet hogy rooney drágább, de downing kegyetlen jól teljesít 😊
Iceman

REAL MADRID