Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Akkor menj az argentinoshoz,szerintem velük sima ügy lehet! a hollan d legyen a második célpont,ha az argentin is üres!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zaki
hát kirúgtak a franciák, hollandokhoz jelentkeztem, a spanyol boss-t nem küldték el... argentín-brazil vb döntõ volt, Ronaldinhoék nyertek 😊

Na szevasztok!

Minden nagyon jól megy, viszont annyi problémám van, hogy nem bírok eladni játékosokat. Van egy emberem, aki elég jó mutatókkal bír, 24 éves, és nem igazán kedvel, átadólistára kérte magát. Játszatom is, hogy lássák, nem béna, de senki nem jelentkezik be érte. Még 3 évig köti hozzám a szerzõdése. Mit tegyek, hogy pénzt is lássak a dologból?

Milyen stratégia jó a játékos eladáshoz általában (már ha van ilyen stratégia egyáltalán)?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

sideris
Ne viccelj,Meszter,ilyen eredményekkel! csak gratulálhatok! jól nyomod!<#worship>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zaki
thx, ez jól esett <#smile>

ki is estek a köv. körben a spanyolok, remélem, hogy majd felvesznek szöv. kapitánynak

sideris
nyugi,folytatod klubszinten a menetelést,és legközelebb velük vagy a brazilokkal nyerni fogsz! köcsög gép!<#levele><#gun>

zaki
elkeserítõ, mi? pont az én játékosaim ejtenek ki, és valszeg ki is fognak rúgni a vb után... 2 lövés 2 gól, én meg végigtámadom a meccset...

sideris
Ne búsulj,Koma! mondtam,várunk a Gyirmót kispadján! 😛P Teszelképet a meccsrõl?

zaki
ki is estem Helguera, és Raul góljával 😄DDDDDDDd <#idiota><#zavart2>

sideris
hajrá! 😛

sideris
Franco! nem azér,csak hülyültem,mert az egyik barátom nagy WOW fan,és tul képpen Õt akartam megtréfálni...ennyi! Jóéjt Neked,remélem nem haragszol érte?

zaki
na, én meg a vb-n a nyolcaddöntõben pont a spanyolokkal kerültem össze... fasza 😄DD

franco
vazze sideris nemsemmi amit a wow topikba küldtél le
úgy törlik majd mint a szar

nade megpróbálok aludni. pás

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

sideris
erre azért 3 nappal késõbb megszórjuk a juvét 3-0ra,ki érti??? na mindegy,a lényeg a victory!

sideris
Olyan gusztustalan ez a geci program! Mindenkit sikerült már megfognom,de ezt a a fasszopo milánt még soha,ha kell a tarcsikkal egy kapuralövéssel szopat meg 1-0ra...már a fax kivan! <#falbav><#duhos2><#mf1>

franco
Nick: gabber_saviola <Üzenet küldés>
Csillagjegy: Rák
Életkor: 25-30 között
Neme: fiú

Regisztráció idõpontja: 2003. 07. 05.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 09. 16. 11:36
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 09. 16. 16:23

franco
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

zaki
az ige, grat <#taps>

zaki
az durva 😄DDDDDDDDDD

nálam adu 21 évesen csak 26X válogatott :c

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

megint elkaptuk a rajtot...remélem most nem pukkadunk ki,mint tavaly!

franco
nálam landon donovan valami 190szeres válogatott
adu 26 évesen pedig 118szoros

zaki
mert õ a zisten <#mf1>

adu sokat sérült sajna 😞

franco
ez most azért fontos hogy õ legyen minden idõk legtöbbszörös válogatottja?

megsúgom nem õ lesz, hanem adu

sideris
bízunk Benned Zaki! 😛 Ha nem jönne össze,várunk a kispadon: Üdv Gyirmót FC

zaki
bazze, Casillas, aki eddig az összes spanyol válogaott meccsen védett, kimaradt a sérülése miatt a vb keretbõl, pedig simán felépül addig <#mf3>

franco
döntõre jó.

ott meg bármi lehet 😄

zaki
ezzel a kerettel vágok neki a vb-nek. cél a gyõzelem. ha nem nyerek, kirúgnak 😞

sideris
De szarul állsz 😛P jóéjt!

sideris
OFF:::Ha jól sejtem,nõi név...van belõle egy pár,én csak a József Attilán ismerek ilyet,sajna! ennyi OFF

fernando torres
én jelenleg így állok..
nah de ezzel a képpel búcsúzok yo8 all

zaki
jah... 1-2 0-0 becsúszott 😄

franco
majdnem megdöntötted a gólrekordot
de csak majdnem 😄
szép volt

fernando torres
nem túl erõs csoport szal úgyis tovább lépsz,
nyerd meg a vb-t, alább nem adjuk 😛PPPPPPPP

franco
off:
énmeg ittas voltam szal...
nem ismersz egy sztama becenevû arcot? kispestrõl

fernando torres
faxom .....

zaki
spanyolkupában a 8 között kiestem az atletico ellen. ja, és jön most a vb, a franciákkal próbálok vmi szép eredményt elérni 😊 kongó, oroszország, és paraguay van a csoportomban. jó erõs a keret, nem lenne szabad leégni, már csak azért sem, mert nem akarom, hogy kirúgjanak 😄

sideris
Grat...ez nem semmi!

fernando torres
cép cép cép

zaki
hát, vége a 6. szezonomnak. a mallorcától kaptam ki 76 meccs után a bajnokságban:

góllövõlista:

átlagteljesítmények. mindig a Cristiano Ronaldo a legjobb 😊

enyhén jó vétel volt:

a (gólpassz)király:

ezt meg Franconak. miért kéne eladnom a 32 éves játékosaimat, ezért? 😛

sideris
nem kell senkinek....16 milla fontot ér...csak nekem,másnak nem! 😞((

sideris
Aham,igen,görög vagyok...bocsi a tegnapiért Franco mester,csak aszittem jó hírrel szolgálok....

fernando torres
nah ez összejött! remélem a werdert vagy a valencia-t kapom...

franco
tényleg ez a vezetékneved?

fernando torres
készen állok 😛PP

fernando torres
ez kérdés? 😄DDD
miccolit add el , még most csinálj belõle pénzt amíg lehet...

zaki
te szegény 😛PP

készüljetek fel, jön mindjárt egy pár kép, most végeztem a 6. bajnokságommal 😄

sideris
Nézd Torres Kolléga,így nyomja a svéd titán:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ezek után mitévõ legyek????

fernando torres
áhhh francba már 2 döntetlenem van

fernando torres
😄DD
wilhemsson helyett, elfogult vaok mert szeretem miccolit

sideris
ottmeg joe cole,van der vaart,wilhelmsson van,és van bommel a fõ cseréjük....nos ilyen szerény a csapat játékosállománya.. 😄DD