Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
20227!
20227!
only manager
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
<#dumcsi>#dumcsi><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
reménykedtem azért nem vetted fel mert mindjárt jössz <#smile>#smile>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
jókor jössz te is a francba, nemsokáá mennem kell <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
- Football Manager 2005 (677 új üzenet) 😄DDDDDDDDDDD
A másik meccsen Porto - Inter 5:2!!! Azt hittam a Porto gyengébb csapat. Jó lesz vigyáznom velük.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
a valencia ellen idegenben kikaptam 1-0-ra az at.madrid ellen hazaiban 3-0!!!
Basszameg a kapusuk meg mindig 9-10!!!! De jó nekem most meg a depor jön..:-((((
én nem fogok sokat igazolni,mert visszajön kölcsönbõl riquelme, meg saviola is <#eplus2>#eplus2>
Franco:Az ablak lehet hogy sok de a játékban csak két ország van kijelölve kis adatbázissal..:-D a láccat csal!