Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Második meccsem az USA kispadján. Kuba nem volt ellenfél. Sajnos elég kevés játékos közül válogathatok, kb. 50 ember van. Abból sok nem elég jó, de van pár használható ember. Gondolok itt Donovanra, Friedelre, Adura, a honosított Onyewura, Spectorra és Bocanegra-ra elsõsorban.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fsgh
Grat!<#taps><#worship><#worship><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

robotnyk
6: <#zavart1>
gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Egy újabb kis lépéssel közelebb...Mostanában ez a kettõ rúgott gól a sláger.

fsgh
larsson?Én kapásból eladtam...:-P
Grat az eredményhez!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
ronaldinho+henrik larsson

fsgh
ki lõtte a másik 2 gólt?

Fabio Capello
és ez lett a vége is

Sysfox
Grat az újabb bajnoki címhez! <#taps><#nevetes1><#eljen>

Fabio Capello
már annyi!

fsgh
nalátod!! Lesz az 4-0 is..:-P

Fabio Capello
Éppen most tapasztalom áldásos hatásait!! Birmingham City-Barca: 0-2 G:Fred, Eto'o, és még csak félidõ

fsgh
Oké:-))Eto'o Fred csatársor ütõs...

Gabber:Grat!!

Fabio Capello
Bravo mester! <#eljen><#worship><#worship><#eljen>

Bajnokcsapat <#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
Fred már megvan, Poldi hercegen még dolgozom 😊))

fsgh
az kira!
Igazold le:Fred v. Podolskit(vagy mind2:-)))

Fabio Capello
Most kezdtem új gémet a Barcával!

saviola83
Nos úgylátom sokan ellenem vannak.Elnézést kérek mindenkitõl akit megbántottam a hozzászólásommal de nem az volt a célom csak véleményt alkotta..Elsõsorban Zaki-tól kérek elnézést.Jah és további sok sikert.Tudom haragszotok rám.

fsgh
az van... Mivel az alap mellé leigazoltam kompanyt és de jongot:-))))

Fabio Capello
nos legalább vannak még védõid 😄

fsgh
de jong,puyol,belleti... ez most a védõsorom+cserének:gabri
Ja és kompany mindjárt felépül...

Fabio Capello
hááát... egy darabig kidõltek. Hogy szándékozod megoldani a pótlásukat? )Ifik?

fsgh
Kompany:6nap
Edmílson:5hónap(de nem lehet elküldeni rehabra:-(()
Oleguer:2hét
de jong:már fel is épült...

Fabio Capello
mennyi idõre sérültek?

fsgh
jaja:-((
a védelem kicsit kidõlt:-((

Fabio Capello
Látom van egy pár sérülted...

fsgh
Na itt van! Az idõbeosztás alatt nincs ott semmi ha a mind hozzárendelésében a perfectet választom.. Vagy állitsam be egyenként hogy perfect legyen odaírva??

Ez a kérdés Zakinak ment!

fsgh
hali!

gabber_saviola
<#wave>

Fabio Capello
üdvözletem mesterek! Szép kis vita van kibontakozóban!! <#vigyor3>

inkább nem írok erre semmit

BUDA > miskolc.

saviola83
Gyerekek most nem lehet vélemyényt mondani?Persze hogy nem tetszik mindenkinek amit írtam.De most meg ennyire leugatni érte.Amúgy miért lennék láma?Mert te jobb eredményeket érsz el mint én.Jah és mondta is nekem honnan szedted le az edzéstrevet és oda van írva mellé hogy csalás.De ha ezért a véleménynyílvánításért megutaáltok akkor sajnálom.Nem tudom miét van akkor a topic.Beszélgetni kell a dolgokról nem meg véleményt mondani.

gabber_saviola
jah kapsz ma, dobd privibe hogy mi legyen rajta

szerintem ki se találta volna hogy víájpí vagy

BUDA > miskolc.

zaki
most nézem csak, hogy nincs benne a búrája Kompanynak a profiljában baze.

mind1, most törlöm is a mentésemet, mert meksértõdtem <#sir><#idiota>

fsgh
Gabber akkor csinálsz nekem logót?(vip vok)

DONGUBA
en is ezt hasznalom de nem sokat fejlodnek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ombre, flémszagot érzek ^^

zaki
ezt én sem vártam tõled... irigykedsz? azért mert te láma vagy, még nem kéne a másikat leugatni. ezt én sem vártam tõled. perfect edzéstervet használok, na és? télleg szarrá fejlõdnek a játékosaim:

azért használom, hogy ne pusztuljanak meg a játékosaim minden meccs után. de minek magyarázkodjak neked ezek után? nincs több mondanivalóm hozzád <#levele>

DONGUBA
te ombre kinek nyomod a vakert???NINCS FLAME??😛PPPPPPPPPPPPPP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
<#wave>

franco
najó rád pazarlom a kávészünetem

1. mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik
2. mire nem képes az irígység...
3. az edzésterv közel sem olyan fontos mint a taktika és a játékoskeret
4. kis józsiból nem lesz világklasszis akármilyen edzésterved van. ha tényleg ekkora rutinod van tudhatnád
5. ne háborogj
6. robo kb egy véleményen van velem. ez már jelent valamit....

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fsgh
Hello!

asfa
na lépek további jo fm-ezést hy

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
flémnek helye itt nincs

saviola83
Mcfrost miért szégyeljem magam?Itt nem lehet véleményt nyivánítani.Engem meg leugattak hogy mit pancserkodok itt ennyi segítséget kérek meg ilyenek.Akkor az nem volt köcsögség?

fsgh
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

+