32
Sürgősen!
-
#32 Hali! Tudna nekem valaki Arany - Magányban verselemzést küldeni? vagy egy linket!? köszi -
Wicky16 #31 Hol találok verselemzést? -
#30 Nem kell a verset elemzni,
Elég az ürgét leleplezni. -
#29 ma visszakell bofognod egy 40 eves fasz velemenyet aki elemezte a verset, sajat gondolataid nem kellenek -
#28 jeah -
#27 Maximálisan egyetértek -
#26 én megírtam, aztán jó hogy tanár azt se tudta miről van szó -
#25 Szerintem semmi, maximum egy adott hangulatot közvetít, vagy képet alkotsz az olvasottak alapján, vizuálisan...Csak hogy mondjak egy példát:
Az egyik magyar költőnek van egy verse, aminek valami olyasmi a címe, hogy "Szájában vitte át a szerelmet a túlpartra". A költő elmondása szerint az ihlette, hogy egy komp utazás alkalmával leszopta egy nő, míg átértek a túloldalra. Ezt, mint igazságot szvsz egyik tankönyvben, vagy "komoly" elemzésben sem fogod olvasni. -
Takezó #24 hát... bizonyos szempontból igen... de csak úgy elgondolkozni a versen van értelme -
#23 A verselemzés a világ legértelmetlenebb dolga. -
Takezó #22 :D ok, csak Madocsai elemezte... Kafka Az átváltozását, de mostmár úgyis mind1... sok sikert, én lassan lépek suliba -
[Walaki]D`Lair #21 Ezt nem hiszem el...halgatsz Hofit? -
#20 nekem Kafkától kell... de most már szarok rá... -
Takezó #19 ha nagyon szépen megkérsz, begépelem a Madocsai László könyvemből Az átváltozásról szóló részt... -
Takezó #18 srácok... irodalom 4... -
#17 csak most láto mezt a topikot kábé másfél óra keresgetés után...d e már mindegy... elkéstem... F. Kafka - Átváltozás művének kellett volna az elemzése... -
Takezó #16 http://www.hmg.hu/irok/romantik/heine.htm
http://www.jomagam.hu/versek/heinrich_heine__lazarushoz.htm -
#15 naná, sehol semmi... -
#14 Itt nézted? -
Chaos Mad #13 nem tudom, vmi érdekes felszine van a helynek... -
#12 Már miért osztoznánk akkor?! Hol élsz, a Marson? :D -
Chaos Mad #11 Kata! gyors egy verselemzést plz! majd osztozunk a jövedelmen! :) -
#10 Senki semmi? -
Chaos Mad #9 na akkor mostantol nekem is fizethecc! :) -
Chaos Mad #8 +erös-pista világban :) -
#7 Ez nem udvariatlanság kérdése a mai kapitalista, szürrealista, globalista, mazópista világban... :) -
Chaos Mad #6 Kata, ne legyél már ennyire udvariatlan! Még csak most veszitek Heine-t? le vagytok maradva... -
#5 Kicsi pénz beszélhet! (komolyan) -
#4 Pénz beszél, kutya ugat. :) Ahogy egyik nagy magyar mondta: "Pénzért?! Szopok, nyalok, gombot varrok." -
#3 Hello! Heine akármelyik versét kellene "elemeznem" holnapra. Ha bárki bármit tud, vagy valami anyaga van valamelyikről kérem írja meg honap 6:30-ig. Nagyon fontos lenne! Köszi mindenkinek előre is! -
Chaos Mad #2 milen vershez? -