Nem vitz ez a Jackass Hu

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mrena
nem tudjátok honnan szedhetném le a jackass: the game -et ps2-re????? thx

sufnituning
Ja, jó is lenne, de azt már nem fogom tudni eladani. Így is alig megy és a haverok még szét is akarják barmolni!

For sale: thedronewebshop.com

VinylToy
Persze utána meg add el 8 ezerrééé <#mf1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sufnituning
Szerintetek megéri megvenni 5000 pénzé egy szar trabit(még azért megy, valamennyire) és kicsit megzúzni?

sikerült. Most már nincs szétcsúszva.

Tetsuo
Hát én próbáltam visszahozni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mert vaslaki bepakolt egy lótoló hozzászólást, amely elvitte az egész tartalmat jobbra.

sufnituning
Na mi van kimúlt az élet???

sufnituning
Na mi van kimúlt az élet???

sufnituning
miért csúszott vóna szét?
<#confused>

szétcsúszott a Zoldal.

Aquir
inkább rá :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tetsuo
Holnap megyek a Bricostore-ba. Szerintetek beleszarjak a kiállított WCkbe v ne? :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kit--Kat
melyikkel azzal a dán vetkõzõssel??:PPPP:DDDD
megy privibe

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ranGer2
mi isaz emesen cimed? :P

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
nemhaltmek mer Webkamozok egy nõvel! :Ddihihii :D9

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
lehed :Dddd majd minyán megnészem!

Kit--Kat
neke meg mi van rohatt MSN-eddel megpurcant??:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ranGer2
<#idiota>

Frank99
te meg fosó kiírni, hány éves vagy...
Sulinet rulez :-))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ranGer2
Megy a jó kis partykra aztán õ a menõcsávesz...

VinylToy
igen, kis beszari vagyok :(

Mindig anyu szoknyája mögé bújok! Ne báncss(ts)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sufnituning
Most fogadok azé vagy ilyen, mer' fosol ilyeneket megtenni!

VinylToy
jól van pihenjél!

(ménemgumi?)

nálam a flash le se jácca a képet. Lehet, hogy újabb progival kéne megflashelni?

sufnituning
Lehet hogy kinõljük, de most még fiatalok vagyunk, EZ A DOLGUNK!
Amúgy elég jó poén ezeket csinálni!<#mf3><#mf1><#mf2>

VinylToy
majd kinövitek!

sufnituning
Erdei kis köves út, nagy bozótos. Egy talicska és má kész is a hülyeség! Beleültünk egy rakatan, egy toló ember, aki megcsúszik és kész a nagy borulás! Összefejeltünk, meg a kövek is elég fájdalmasak, de marha jó!!!<#buck>

ranGer2
oak asszem vmi hasonló is volt már... nahmeg a kukaborogatásról nem is beszélve... jó hülyék voltunk :))

sufnituning
Komoly!!! Próbáltátok már, h egy domboldalról(elég nagy) legurultok egy hordóban? Qva jó!<#idiota>
Majd próbáld ki!<#eplus2>

ranGer2
pff :) Mi is csináltunk régebben... vagyis csinált az az idióta gyerek aki tényleg mindent bevállal... nah olyanokat csinált h látta h jön a busz kirohant a busz elé és orditotta h STOP STOOOP meg mutattais a tenyerével... felszállt utána meg 1 megállóval arréb leszállt :) aztán volt olyan is h eljátszottunk h összeverünk valakit az utca kellõs közepén és elvesszük a deszkáját.... meg öregekkel összebalhézós... néha még neki is ugrott az öregnek... hmm régen volt

VinylToy
<#wow2>

ez igen!

sufnituning
A nyáron mi is forgattunk jackasst! Nagyon komoly lett, a haverom bement egy részeges cigány házába, nem szívbajos!

Lacc
Nagy dolog szivatni valakit aki nem áll a lábán.
GregSB
Ott van a bal oldalon, nem látod? :D

Bandew
Asszem megpróbálom túlszárnyalni ezt a bokros mutatványt: Majd leugrom a lépcsõ harmadik fokáról!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ugy látom hogy itt sokan még nem láttak igazi JACKASS-t!!!

magus
jackasst mi is fogunk forgatni de mi szivatni fogunk:) elmeletileg vkit aki mar nem all al aban:)

magus
az még hagyján hogy átugrotta, mert lehet ám abbol esni nagyot de mi a nagy kunszt hogy atugrotta mikor 2 méteres hhora erkezett?

Lacc
Apám... Átugorta a bokrot. Fetrengek.
Dynamic
De még a VICCEK topikba is berakta a bokorugrót.
De teccik neki.
PResident Evil
ez hüleség...

HÚHA ÁTUGROTT EGY BOKROT TE JÓ ÉG!!!!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

fm
hasonlóbb=hasonló

fm
fúú apám,ez totál gyökér. a fényképen én sem tom mit kell flesselni,sztem (sajnos) a mai világban már nincs olyan ember,aki ne látott volna hasonlóbb képeket az utcán,vagy még elszomorítóbbat. (abba most ne menjünk bele,kinek a hibája az,ha hajléktalanná válik)

az 1es commentben beszúrt videó pedig pisis mutatvány. grat hozzá! ehhez aztán kell bátorság,egy 1méteres bokrot átugrani. huhh,apám..

Mi a célod ezzel a fórummal?
"Ezt flashseljétek:" Normális vagy?

magus
Ezen mi a vicces?

Taranov
Maszkának minden vicces, ami másnak nem :(
Pl. a hajléktalan embernek valószínûleg a trafóház melletti alvás nem túl vicces.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Oldal 1 / 2Következő →