Grand Raid Offroad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Amúgy ITT egy demó videó, annak ellenére, hogy csak egy animáció, marha jól néz ki, ahogy több tucat kocsi szaladgál a dûnék között, mint a mérgezett egerek. 😊
Chaos Anno Domini
Remélem már hamarosan kiadják <#rolleyes>#rolleyes>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Abban reménykedem hogy normálisan össze lesz "rakva".
Jó lenne ha normális fizikát kapna. legalább egy RBR félét /de azt nem fog 😞/
Kiváncsi vok hogy fogják megoldani a több száz kilométeres szakaszokat. Megáll majd tölteni? /Bebaszna!😄/ <#nemtudom>#nemtudom>
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nem ennek a fordítása,de a hsw olvastam ma.
Sajnos ez rossz hír.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Posted by Rainier on Saturday, June 17 @ 15:22:53 PDT
French studio Asobo announced that it is halting, not cancelling, develpment of its Grand Raid Offroad racing game in favor of a new adventure/platform title for a well known US publisher. Since Grand Raid Offroad is their internal title, it was put on ice in favor of the new product which will allow them to secure finances to complete the project, according to Asobo's production director David Dedeine. No details on the new game were disclosed but David said it shouldn't be much longer.
Next PC upgrade: 2022
bár az auto még mindig nem koszolodik stb de azért haladnak a srácok
de nálam akkor veszne a gém az tuti.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.asobostudio.com/English/GRO%20SCREENS.htm

Észrevettétek, hogyha egy új autós játéknak nyitnak topicot (állt. Matrix v. Zaki), akkor ugyanazok az emberek csõdülnek be?
Matrix, Zaki, Alexease, Antijedi, Én...
Fura...Olyan vagyunk, mint egy nagy család... 😊)
ON
Þór vígi þessi rúnar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Persze még korai akármit is mondani, de lássuk a tényeket
"Az Asobo Studio bejelentette, hogy már javában fejleszt egy OFF-Road szimulátort, a Grand Raid Offroad-ot. A 30 választható autó valamelyikével 10 000 km²-en barangolhatunk majd változatos terepviszonyok között (erdõk, hegyek, folyók...). Több mint 20.000 km út áll rendelkezésre egy pályán. 6 kidolgozott terepvilág 40 pályáján autókázhatunk majd különféle módokban (Raid of course, but also race, specials, Freerun, Stunt, Catch the Flag Keep, the Flag, Baja). A játékról képeket emitt nézhettek."
Játékok.hu
Képek (PS2 képek így csak tájékoztató jellegûek) 😉:
Szerintem ígéretes a cucc, de majd meglátjuk. Még korai akármit mondani.