Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomx
lol)

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

greg benz
<#rinya>

Thomx
Nembaj mostmár te is geciszemu vagy 😛

greg benz
Kismilliószor végighallgattam már az összes albumukat<#hehe>Az egykéthá szövegét is tudom nagyjából [jajdebüszkemagára<#buck>]
Csak azért nem juthat mindenrõl a belga az eszembe😄

Thomx
0:06-nál

Thomx
De nem eléggé 😄

http://www.youtube.com/watch?v=Cmj5DOT9HTA&feature=PlayList&p=A4AFFB92A516FEDF&index=5

greg benz
Ja így már értem<#hehe>

greg benz
Hát melléfogtál,mert igen😄

Thomx
Nem hallgatsz Belgát... 😛

Vaxi
tudom hogy azt írtad poénból 😄
csak válaszoltam a postodra a postoddal. 😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
<#idiota>
na várjuk a bannert dx 😄
a többiek meg azonnal regeljenek a bw-re mert durci leszek 😄DDDDD

greg benz
Igen,azt írtam poénból<#pardon1>

greg benz
Na ezt most én nem értem😄

Vaxi

Thomx
Ez olyan mintha azt mondanám: te g3ciszemu!

greg benz
Poénból írtam te csecsbimbó<#idiota>

Vaxi
na most ebben mi nem tetszett?

greg benz
Ütlekborulsz<#buck>

Vaxi
há' csináljál! 😄
max gyakorolsz, kárba nem megy. 😊

greg benz
Jólvan,csak gondoltam szólok😄

Vaxi
nemtom dx mit szeretne alakítani 😄DD

greg benz
"A Banner nemsokára újra látható lesz & egy két dolog bekerül még az alcímbe is. "

Ha gondoljátok bannerkészítésben tudok segíteni,photoshopos múltam van😄

hungary27
okok thx
LoDMaSt
arra van kitalálva 😊

@ Hellomarci

hungary27
és mondjuk az ugratásokat bírja??😊
LoDMaSt
dh pölö, ahol nem tekersz sokat, gurulsz, oda már jó, tekerésre vannak 100x jobb bicók.

@ Hellomarci

hungary27
és mire érdemes??😄
LoDMaSt
arra nemérdemes 😊

@ Hellomarci

hungary27
csak városba ide-oda mászkálni meg esetleg túrázni, néha terepre is...
LoDMaSt
mire használnád?

@ Hellomarci

hungary27
szerintetek érdemes venni UMF Hardy 4-est??
bardocz
Akkor jól gondoltam.Csak mert nagyon megtetszett,és jó lenne pár olyan alkatrész a bicóra😊 Az baj,hogy itthon alig vannak ilyen alkatrészek.Stucni csak egy méret,pár darab kormány,meg hajtómû.
belisz
Kurva jónak.

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

bardocz
RaceFace alkatrészek milyen minõségûeknek számítanak?
SrAta
nekem a tárcsafékembõl kiesett az a csavar ami bele volt tépve ragasztott menetû volt és az adapterhez fogta hozzá a féktestet.
Nah erre varrjatok gombot kicsi koccanás aszittem felverõdött egy kavics de otthon látom h nemnem😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

belisz
Gabo! Te már sokat tapasztalt bringás vagy! Jártál már Balaton körön vagy annak legalább az Északi-partján? Megyünk 3 napra,de még fogalmunk sincs,hogy az Északi parton hol kéne tölteni az éjszakát.Nem tudsz valamit ajánlani? =) (Balatonlelle-->Szántód-->Tihany irányban megyünk. Tihanyig elakarunk érni Balatonlellérõl az 1. nap.

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Vaxi
köszönöm 😊
amire bejelentem a testbikenak a cuccot jó lenne pár túra rajta.
meg nemtom én szeretem olvasgatni õket 😊

Amint lesz érkezésem, meg fogom tenni. Linux került az XP mellé és még finomítgatásával vagyok elfoglalva. :o)

belisz
Aug. 8-án megyünk 3 napos Balaton körútra,majd teszek bejegyzést! 😉

Vaxi
Gabo jegyezd már be egyik régebbi túrádat a bw-re plz 😄D
példa egy túrára
olyat tegyél be, amirõl van képed is 😊))

bardocz
15 kiló szerintem annyira nem halál.Persze én is törekedek arra,hogy amit veszek rá,az könnyû legyen.
Proview
80-90ezer forintért milyen új kerékpárt tudtok ajánlani?Könnyû terepre, nem trükközni. Szempontok/ami jó lenne ha beleférne:
-MTB
-könnyû (mostani 15 kg)<#wow2>
-teleszkópos
-esetleg tárcsafékkel

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

belisz
nekem is a sima Ritchey jött be..igaz az elsõ pár napban,amíg le nem kopik róluk az a vékony "védõ" réteg,addig elég buta hangja van,de utána már jó.

A spéci vízes, saras pofák valamivel puhábbak. Ezért aztán gyorsabban is kopnak.
Amúgy tapasztalat, hogy a megfelelõ fékpofa-felni párosítás megtalálása valódi mûvészet. Nekem a fekete, általános Ritchey pofák váltak be anno. A többinél vagy a fékerõ volt pocsék, vagy olyan hangja volt, mintha éppen köszörülnék a felnit...
A Kool Stop pofákat instenítették még régebben. Nem tudom, hogy ma még lehet-e egyáltalán valahol kapni.

belisz
Vettem már olyant,BBB-is volt,meg Ritchey is,de nem éreztem különbséget. Csupán annyit,hogy amikor rohadt nagy sárban bringáztam,akkor fékezéskor nem volt az az idegesítõ csiszoló hang,na meg persze hogy fele annyi ideig nem bírták mint a normál pofák..:/

V-fék esetében a fékpofán lévõ vájatoknak meg van a maga funkciója. Sáros, vízes felnivel ezek nélkül sokkal nehezebb lenne megállni.

Szabi84
azért ezeken kívül még jópár gumimárka akad

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vaxi
a köszi lemaradt. 😄

Vaxi
dx ha véletlen elhagyod a banner linket, és ugyanezt akarod visszatenni, megtalálod a galériámban.
+ tedd bele amit kértem 😊

belisz
Hát igen,arra figyelni kell. Az is kellemetlen tud lenni,amikor a fékpofa kis vájataiba beleragad egy kis kavics,de te nem veszed észre. Ezért nem szeretem az ilyen-olyan,különbözõ mintázatú fékbetéteket,mert azok tiszta recék,meg tele vannak vájatokkal...