Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Vagy lehet,hogy csak a 8 level-es😄
Ápám rendeéte úgyhogy nem tudom😄
SrAta
+2 kiló nemsokXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
bardocz
U-lakat,sima,amikor én vettem 20ezer sem volt pk-val,azóta szépen felment mindkettõ ára.
Vaxi
az 😄
a verseny xc-s gép (mármint a kula) tényleg olcsó, veszek is vagy kettõt.
kér valaki?
stinkyt nem veszek, mert abból már van itthon 6, és nem tudom hova tenni.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SrAta
hátakkormeg😄
olcsó a kona kula lisa is😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
nekem teljesen mind1, én úgysem olyannak látom mint amilyen 😄DD

SrAta
hmm most így belegondolva nemtökmindegy h milyen színû😄
Nahjó ez szemét volt😄
Bocsesz😄

Vaxi
várnék tanácsokat és ajánlatokat (emberi áron beszerezhetõ, tehát nem 120000000 forint) a következõkre:
- lakat: egy U lakat + sima
- computer
- világítás ( olyan, amivel az utat is látom )
akinek van tapasztalata vagy ajánlata, szívesen fogadom 😄

Vaxi
kecy 😄_SF😄_😄.DDS:_
a deluxe csak bordó fehérben van ( onnan tudom, hogy bordó, hogy leírásában volt, nekem ez a szín néha fekete, néha pirosas fekete )
hát reményeim szerint a héten meglesz. ahh már várom 😄

SrAta
a piros nem a nõi?😄😄😄
Kül tetszik írj ha megvan😄

greg benz
Hát ja<#hehe>

Pistike 007
Kaparós sorsjegy: Ön nyert!

Sickness
mit számít, lekaparod a matricát -.-

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Máté94
Mert?😄
Pistike 007
Marha jó
Kár hogy Gepida 😄

Vaxi
én is így gondolkodtam. mindenáron konát szerettem volna, és láttam is vaterán egy sima fire-t, azt is áron alul. ez meg 100 forinttal drágább, de Dart2-es teló + deore ... azé nem mindegy 😄

Sickness
Én ezt cseréltem egy sima MTB-re, külön 10k-t költöttem rá, de geci kényelmes -.-

greg benz
Sok sikert a vásárláshoz,én már közeledek az agyfasz szinthez<#idiota>

norbi56
ÁÁ nekem kell egy ilyen😊
Mennyibe van kb?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

greg benz
Hát ja,ezzel nem valószínû,hogy megszívod utólag😊

Máté94
Bár elcserélné!Ha meg nem akkor eladom és megveszem magam😄
Sickness
Wahhaa

Villát lecseréltem sima feketére meg dobtam rá egy taposópedált, ja meg a markolatot is lecseréltem szivacsra. =D

Vaxi
és még az ára sem húzós ( mármint ahhoz képest )

Vaxi
"2009. május 5-én vásárolt 18"-as Kona Fire Mountain Deluxe papírjaival, JÓVAL bolti ár alatt eladó. Hibátlan állapotban, szerintem 100km alig van benne. Trekking gumival, mivel többnyire városban használtam. Eladás oka: anyagi okok."

ára 100.000
új ára boltban 140.000-160.000

asszem jól járok vele

Máté94
Ma megbaszott egy országúti láz és már el is adnám vagy cseréném abicóm egy ilyenre😄
Vaxi
nem nagyon 😄

greg benz
Szép,faszának tûnik<#eljen>

greg benz
jólvan,majd alkotok valamit😄 Mennyire sürgõs?

Vaxi

Õ lesz az 😊

Vaxi
468*60-as lenne jó, és mittomén valami mozgó lófasz, amin van egy bicaj, meg hogy BikeWars + valami szöveg: hogy Jót bringáztál? Oszd meg másokkal!
vagy amit kitalálsz 😄😄_SF:

greg benz
Pár jót már én is láttam,de mindig lecsúsztam róluk😄 Egyszerûen nem tudtam elég gyors lenni..
Ha leírod röviden mi legyen a banneren,mekkora legyen meg ilyesmi akkor csinálhatok egyet

greg benz
Na ez is vicces..katt
Eszi a rozsda,lánc is egy merõ rozsda,a nyereg szét van szakadva,és akkor 50ezer..hol él ez?

Vaxi
én ott találtam egy olyan jó ajánlatot amire azonnal le is csaptam. ha minden jól megy a héten már magaménak tudhatom a konát.

Vaxi
fotosopp mályszerek!
nem csinálna valaki egy fasza bannert a bw-nek?
[ nemsokára kijavítgatom az IE alatti bugokat + kap egy info domaint ]

greg benz
Minden nap többször is ránézek a bikemag piactérre és az expressz.hu-t is átnézem,várva egy jó vételre amire lecsaphatok.

greg benz
Figy,én mit mûvelek? Szeretnék egy régi országútit venni,megbízható,megkímélt állapotban.. Túl nagyok az igényeim? Vagy lehetetlent akarok? Én úgy érzem nem
Arról meg nem tehetek,hogy az összes eladó seggfej
Amit bardocz írt azzal pedig csak egyetérteni tudok. Plusz nem célom tele "rinyálni" az összes létezõ bringás fórumot..
Már bikemagot sem nézem,mert ott is halottak a fórumok..

bardocz
Teljesen fölösleges az outi topik,alig írnak oda,ugyan így marha fölösleges a hegyikerékpár is,illetve a milyen bicód van topik.Ebbe írnak csak az emberek.
Breki33
Ha továbbra is outit akarsz venni leírtam, hogy hová érdemes írnod.

Ha esetleg az outis fórumba írnál talán még ajánlani is tudnánk vmit :-)

Pl nekem van a régi versenybiciklim amit nem akartam eladni, de amit már mûvelsz inkább lehet aladnám.........😛
SrAta
vaze te nagyn peches vagy a bicóvásárlásban😊)))))
Részvétem😄
Remélem az életben több szerencséd vanXD
De kb már a 30. keró amit elvisznek elõled, vagy valamiér nemtod megvenni XD
(tudom, hogy nem vicces de ennyire pechesnek lenni már kicsit mulattságos😊 szal bocsi😄)

greg benz
Sziasztok!

Nem akarok senkit megsérteni,de komolyan mondom kezd úgy tûnni,hogy akik kerékpár eladással foglalkoznak,egytõl egyig agysorvadásban szenvednek..

Az elsõ vicces sztori: bikemagra feltettek egy fasza pezsó bringát,szép volt és még olcsó is. Késõ este láttam meg,mondom nem hívom már,majd holnap reggel. Másnap 10órakor hívtam,és közölte,hogy már tegnap elvitték. Jólvan mondom,fasza. Másnap mit látnak szemeim? Ugyanaz az eladó feltett megint egy bringát,megint pezsó,és majdnem ugyanolyan mint a másik,még olcsóbb is volt! (nem ugyanaz a bringa volt,tudom mert a másikról lementettem a képeket korábban,és mikor összehasonlítottam láttam,hogy több dolog is eltér rajtuk)
Most õszintén,nem volt annyi esze a majomnak,hogy azt mondja elkelt,de lesz egy másik hasonló? Már csak az õ érdekében..vagy mikor hozzákerült a másik bringa akkor visszahívhatott volna,hogy nem érdekel véletlenül?
Nevetésges..

És akkor a másik sztori: Kb. egy hete kaptam egy emailt a bikemagos hirdetésemre:

"szia

a bikemag hirdetésed miatt írok

van egy, a képen látható színû, és ugyanolyan felszereltségû, peugeot aubisque 56-os kerékpárom nagyon jó állapotban. annyi a különbség hogy piros a nyereg.
alig volt használva, garázsban állt, minden eredeti rajta.
annyi hiányossága van mindõssze, hogy a hátsó fék nincs bebovdenezve, ill. nincs rajta kormánybandázs.

ha érdekel küldök képeket.

Üdv VB"

Erre ezt írtam:
"Szia!

Ha csak ennyi a hiányossága,és tényleg jó állapotban van,természetesen érdekel,küldheted a képeket!

Üdv: Dénes"

Majd több nap szünet (közben írtam neki még1 mailt,hogy most akkor mi van?) után jött egy ilyen levél:

"szia

bocs de mégis megtartom

VB"

Komolyan mondom az agyam eldobom...

SrAta
semmi má megvan😄

SrAta
Véres linkeld plz azt a vidit, amin a magyar srác is tolja a béemiksz vébén
Köszke

Szabi84
nem életérzés, én még nem mentem olyannal, de azt mondják adrenalinbomba

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Általában városban sík terepen használják,így elég egy sebesség,de azt nem tudom mivel jobb egy fixi egy szabadonfutósnál,biztos az életérzés😄
greg benz
Megint egy kérdés: Az egysebességes országútiknak mi az értelme/célja?😊

belisz
Ha megtehetném,hogy csak úgy megveszem,már futnék is érte. Gyönyörû darab. Elképzelni nem tudod,hogy komolyabb gyûjtök mi pénzt meg nem adnának érte...😄

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

greg benz
Ja,tényleg nagyon szép,de ez a királyi családos szöveg valahogy...<#idiota>

Pistike 007
Jó állapotban van meg minden, de akkor is...x)