Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
a verseny xc-s gép (mármint a kula) tényleg olcsó, veszek is vagy kettõt.
kér valaki?
stinkyt nem veszek, mert abból már van itthon 6, és nem tudom hova tenni.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
olcsó a kona kula lisa is😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nahjó ez szemét volt😄
Bocsesz😄
- lakat: egy U lakat + sima
- computer
- világítás ( olyan, amivel az utat is látom )
akinek van tapasztalata vagy ajánlata, szívesen fogadom 😄
a deluxe csak bordó fehérben van ( onnan tudom, hogy bordó, hogy leírásában volt, nekem ez a szín néha fekete, néha pirosas fekete )
hát reményeim szerint a héten meglesz. ahh már várom 😄
Kül tetszik írj ha megvan😄
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Mennyibe van kb?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Villát lecseréltem sima feketére meg dobtam rá egy taposópedált, ja meg a markolatot is lecseréltem szivacsra. =D
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ára 100.000
új ára boltban 140.000-160.000
asszem jól járok vele
vagy amit kitalálsz 😄😄_SF:
Ha leírod röviden mi legyen a banneren,mekkora legyen meg ilyesmi akkor csinálhatok egyet
Eszi a rozsda,lánc is egy merõ rozsda,a nyereg szét van szakadva,és akkor 50ezer..hol él ez?
nem csinálna valaki egy fasza bannert a bw-nek?
[ nemsokára kijavítgatom az IE alatti bugokat + kap egy info domaint ]
Arról meg nem tehetek,hogy az összes eladó seggfej
Amit bardocz írt azzal pedig csak egyetérteni tudok. Plusz nem célom tele "rinyálni" az összes létezõ bringás fórumot..
Már bikemagot sem nézem,mert ott is halottak a fórumok..
Ha esetleg az outis fórumba írnál talán még ajánlani is tudnánk vmit :-)
Pl nekem van a régi versenybiciklim amit nem akartam eladni, de amit már mûvelsz inkább lehet aladnám.........😛
Részvétem😄
Remélem az életben több szerencséd vanXD
De kb már a 30. keró amit elvisznek elõled, vagy valamiér nemtod megvenni XD
(tudom, hogy nem vicces de ennyire pechesnek lenni már kicsit mulattságos😊 szal bocsi😄)
Nem akarok senkit megsérteni,de komolyan mondom kezd úgy tûnni,hogy akik kerékpár eladással foglalkoznak,egytõl egyig agysorvadásban szenvednek..
Az elsõ vicces sztori: bikemagra feltettek egy fasza pezsó bringát,szép volt és még olcsó is. Késõ este láttam meg,mondom nem hívom már,majd holnap reggel. Másnap 10órakor hívtam,és közölte,hogy már tegnap elvitték. Jólvan mondom,fasza. Másnap mit látnak szemeim? Ugyanaz az eladó feltett megint egy bringát,megint pezsó,és majdnem ugyanolyan mint a másik,még olcsóbb is volt! (nem ugyanaz a bringa volt,tudom mert a másikról lementettem a képeket korábban,és mikor összehasonlítottam láttam,hogy több dolog is eltér rajtuk)
Most õszintén,nem volt annyi esze a majomnak,hogy azt mondja elkelt,de lesz egy másik hasonló? Már csak az õ érdekében..vagy mikor hozzákerült a másik bringa akkor visszahívhatott volna,hogy nem érdekel véletlenül?
Nevetésges..
És akkor a másik sztori: Kb. egy hete kaptam egy emailt a bikemagos hirdetésemre:
"szia
a bikemag hirdetésed miatt írok
van egy, a képen látható színû, és ugyanolyan felszereltségû, peugeot aubisque 56-os kerékpárom nagyon jó állapotban. annyi a különbség hogy piros a nyereg.
alig volt használva, garázsban állt, minden eredeti rajta.
annyi hiányossága van mindõssze, hogy a hátsó fék nincs bebovdenezve, ill. nincs rajta kormánybandázs.
ha érdekel küldök képeket.
Üdv VB"
Erre ezt írtam:
"Szia!
Ha csak ennyi a hiányossága,és tényleg jó állapotban van,természetesen érdekel,küldheted a képeket!
Üdv: Dénes"
Majd több nap szünet (közben írtam neki még1 mailt,hogy most akkor mi van?) után jött egy ilyen levél:
"szia
bocs de mégis megtartom
VB"
Komolyan mondom az agyam eldobom...
Köszke
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240