Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK ÓVATOSAN ÉS SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!
BICÓSZERVÍZBE TUTI KITUDJÁK SZEDNI!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
a bicóm 11.6 és nehéznek számít.
kb. 8.8al lennék elégedet. csak akkor kéne egy properTTL váz + új kereket pl. macneil. akkor lennne kb. 9kiló
amúygbocsi ha félreírtam de vrsdm picitrészeg 😊
u dont have to listen anybody else but me
Itt kb fel kell menni 20x ahhoz, hogy megközelitse azt az élményt, amit egy ilyen pályán, a pálya egy szakasza jelent.
János hegy nem erre való.. Fölleg mots hogy az erdészek, lezárták szinte az összes utat. Keresztbe nagy gerendákkal meg tököm.
Mondjuk itt már elõjön a "Tipikus magyar mentalitás" nem azt oldjuk meg, hogy lehet, hanem azt hogy hogy nem lehet.
Én azt mondom, aki teheti, irány külföld.. Müködik minden. Van felvonó, kedvesek a montisokkal, kivannak jelölve pályák, levanak a fák, a kiálló tereptárgyak védve szivaccsal. Egyszóval müködik és jó..
De ezzel eggyütt igen elég sokszor vagyok a János hegyen is.
Downhill!!
Visszatértem! Voltunk Mariborban.
A helyzet felvonó ügyileg. Van ugye a Gondola ami leszakadt 3-4 hete. Elsõ körben feltoltuk odáig ahol az eset történt. Még mindig hiányzik az oszlop, ugyhogy nem hiszem hogy egyhamar készen lesz.
Ami viszont problémásabb, hogy a másik felvonok csak a hegy kb 3/4-ig visznek fel. Ez két beülös "libegõ" szerû felvonó. A menetidõ hosszabb, és alacsonyabbra jutsz.
Igy a pálya 3/4-része használható kb.. Elég jó volt most, mert száraz és iszonyatos tempót lehet jönni rajta. Mentünk 4 kört, pihentünk és haza jöttünk.
Képek nincsenek sajna (illetve vannak, de nem jó a minõség) majd legközelebb csinálunk!
Ugyhogy kb ennyi. Most nem estem😄D
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"üzenõfalról " beszélt a levél írója.
de sg-n nincsen ilyen :/
"Kerékpártúra Szentendrére.
2009.augusztus22.én
Gyülekezõ: 9.30 tól Széna tér
További információk: www.fodisz.hu"
Hozzáteszem, hogy személy szerint én nem vagyok benne érintett. Ráadásul holnap amúgy is másfele lesz dolgom.
simán nagy élmény amúgy barátokkal elmenni, mégtöbb baráttal találkozni stb.
mammutt mögött szokott lenni
Most értem haza az air racerõl, bringával Dunaharasztira. Tök szuper volt, még nem voltam ilyenen!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Utána lehet, hogy állítanod kell a váltáson is.
Ha a váltótest ütõdik hozzá, akkor tépd bele a csavart ami fogja, meg nézd meg, hogy a kis pöcök, ami feszíti az egészet a váltófül alján lévõ kampóba bele akad e
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de azt hiszem a váltótest lesz az, látszik is hogy közel van a vázhoz
A kanál?
Vagy a lánc?
a konán a hátsó deore váltó nekicsapódik a váznak.
mit tegyek ellene?
itt talán látszik egy kicsit

http://kerekparbolt.lap.hu/
Akiknél szerintem érdemes szétnézni:
Lungo, Vár Kerékpár, Probike, Hugo Sport, Speed-Way.
Jellemzõ, hogy ha valami nincs készleten, akkor berendelik és jó esetben pár napon belül megkapod az alkatrészt, amire szükséged van. Amúgy meg érdemes több helyen is szétnézni, esetleg körbe telefonálni.
Én is, mikor új gumikat akartam venni kénytelen voltam fél Budát begyalogolni nyár elején. Ez van... :o/
Tény, hogy szeretek bringázni. Tény, hogy jó néhány éve tekerek. Tény az is, hogy sok mindennek utánaolvastam és egy csomó dolgot magam is kipróbáltam. Ennyi.
A tapasztalataimat szívesen megosztom másokkal és ha valamiben otthon vagyok, akkor tanácsot is örömmel adok. Nekem is sokat segítettek mások. Az a minimum, hogy követem a példájukat.
Am meg vannak olyan pofák amiken ilyen sárlehúzó cucc meg minden istennyila van, majdnem drágábbak mint egy bicikli😄
És én is azt mondom, hogy Gabonak higyj, õ eléggé ért hozzá. Már akkor biciklizett, amikor még sokan pelenkába jártak itt! :-D Najó, ha nem is, de azt hiszem 6-7 éve már igen😊 <én 2 éves korom óta, de azóta 15 év alatt tekertem annyit, mint Gabo 1 évben :-D>én 2 éves korom óta, de azóta 15 év alatt tekertem annyit, mint Gabo 1 évben :-D>
hidd el õ otthon van a témában 😉
lebiciklizett már pár évet mág pár szász kilómétert 😉
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Megnéztem, van egy olyan sprém ami szilikon spré: mûanyagok szépítésére meg csúszásra ajánlják.
A másik, voltam ma a decathlonba, hát elég SZAR! Elsõ villogót (cateye)
szerettem volna venni , de nem volt SEMMILYEN! És fékpofát azt a BBB -t ami 3 féle minta van, az se volt, helyette 3-4 féle volt.. Átmentem a Camponába , ott van 1 bringa bolt : na az dettó ua, semmi nem volt: gagyi villogó volt meg 4-5 féle fékpofa. Milyen helyet tudnátok ajánlani ahol van választék és nem annyira drága hely?
szerinted miért nem tudsz szétszedni két üveglapot? 😊
jó értem énis hogy mit mondasz, hogy az érdes meg jobban kapaszkodik...
amúgy meg nemszeretem ha harapós a fékem, én adagolósan szoktam meg 😊
Soha nem lesz olyan sima felületû mint a keményre edzett tárcsa meg a fémkomponensû pofa...