60
Alpha Black Zero: Intrepid Protocol
  • Gabe18
    A gamefaqs.com szerint az USA-ban ma megjelent/megjelenik ez a valami.Ennek örömére leszedtem a demóját.
    Hát lehet hogy én szernecsétlen vagyok,de hogy kell ebben az eberek között váltani?Mert én max annyit tudtam elérni hogy kövessenek.De se utasitani nem tudom őket hogy hova botorkáljanak,se átvenni egyik felett az irányitást hogy akkor megyek vele ahova akrok...
  • grebber

Alpha Black Zero: szörnyű késés

Sogun, 12:18 - Játék: Nézdahátam

(Gamers Hell) A GMX Media mindnyájunk nagy megrökönyödésére közölte a világgal, hogy elhalasztja rendkívül izgalmas történetűnek ígérkező, osztaggal taktikázó, Nézdahátam lopakodó játéka megjelenését, mely szóló és kooperatív módokkal, valamint ötjátékos multiplayerrel büszkélkedik. Komolyszemmel néző, szuper 3D motorjuknak köszönhetően a felhők árnyékot vetnek a füvön.
    Új megjelenés: Július 26. helyett július 30. :)

info: Hardwired

• grebber
    Alpha Black Zero július 26-án érkezik az amerikai boltok polcaira, vagyis nem túl nagy eltéréssel talán ide mifelénk is.
  • Voltan
    Mi a lófüttynek kell ilyen b*szott nagy képeket belinkelni? És minden utolsó vacak játéknak topikot nyitni? Na mindegy, úgyis falra hányt borsó...
  • grebber
    Na unatkoztam azt a demót végigvittem.
    Van benne hiba sok de ha ezeket figyelmen kivül haggyuk meg hogy demó jó game ez.
    kár hogy nem lehet fegyvert felvenni az ellentől!
    vagy lehet hogy fel lehet csak én nem jöttem rá?
  • grebber
    Leszedtem a demót hát nekem eléggé bejövös a game tetvesül tetszik.
    CSapattal vagy tudsz embert váltani sniper, gránátvető és miegymás fegyver kiséretében.

Ajánlom mindenkinek.
  • grebber
    [MOVIE] Alpha Black Zero

[2004-05-06 @ 19:47 - Mantis]

Az Alpha Black Zeroról már sokat hallottunk. A Playlogic International kiadásában megjelenő TPS-sel immáron inkább bőszen játszani szeretnénk, mint hallani róla. Egyelőre be kell érnünk egy köztes megoldással. A GMX Medianak hála egy új videót láthatunk, körülbelül 40 megát nyom a mérlegen. A szemgyönyörködtető anyagot innen szedhetitek!

Trailer

Info: Gamestar
  • greco
    Nehogy letöltsétek!Ez borzalmas.A graf még elmenne,de az irányítás egyszerűen pocsék.Játszhatóság szempontjából ez a játék egy 0.
    És a fegyvereimnek még hangjuk sincs...
  • zaki
    írjatok róla pár sort milyen, nincs kedvem feleslegesen lecibálni fél gigát
  • Gabe18
    514 megás demó...
    Más ennyiből egy egész játékot csinál még manapság is.
  • Ben C
    jól elvagy
  • grebber
    Eh végre egy jó hir.

Alpha Black Zero Demo
    Alpha Black Zero Demo (514.8 MB)
  • grebber
    Available: Q2 2004 na ezt is tolják odébb! :(
  • grebber
    Na mivan ezzel a game-mel?
    Mostanság kéne megjelennie!!
  • grebber
    Azokat a fünek látszó füveket csinálhatták volna jöbbra is!
  • grebber

• grebber
    Akinek nem tetszenek a képek mindenképpen nézze meg a trailert mert az tetszeni fog az tuti!!!!!!!!!!!!!
  • grebber
    TRAILER 39.5MB
  • grebber

• grebber
    Game links:

Homepage:www.alpha-black-zero.com

Developer:Khaeon

Publisher:Playlogic International

Videos: GenGamers
    3D Gamers

Game info:

Genre:Action

Release date:Q1 2004

Game description

Unravel the conspiracy, and he wins his freedom...

The year is 2366, and the SolGov Federation faces turmoil. Lieutenant Kyle Hardlaw, leader of specialized commando unit Alpha Black Zero, stands accused of multiple illegal assassinations against his own government.
    In the courtroom on Qahira, the politically influential planet formerly known as Mars, a military tribunal asserts Hardlaw killed numerous SolGov officials during a secret mission on a rebellious world. Many local populations are hostile to SolGov, having been indoctrinated for years by ultra-right separatist groups.
    Olympus City, the Qahiran capital brims with intrigue and suspicion. Hardlaw's work is always dangerous, but what actions have resulted in his trial? Behind the courtroom drama, a series of missions is played out that reveal a sinister story of counter espionage and treason in an explosive climate.
    Hardlaw must fight through a military and political minefield to clear his name.
    Unravel the conspiracy, and he wins his freedom. Fail, and his team will be silenced forever...

Alpha Black Zero is a fast-paced mission based 3rd person tactical shooter with a gripping storyline to test both your fighting abilities and your intelligence. Dozens of different enemies, all possessing strong artificial intelligence will punish your mistakes across huge and challenging levels.