Partnerségi szerződést kötött egymással a Microsoft és a Walt Disney
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az új viz tömörítési eljárások és a helytakarékos üveg-akváriumok segítségével könnyedén felügyelheti rendelõjét!
-Még soha nem látott vizuális megoldások, és pelikánok várják önt az új évezredben!
-Az új Pain(t) Péter alkalmazás segítségével egy kattintás segítségével elküldheti legújabb Mickey egér rajzát ismerõseinek, barátainak!
-Az új kisegítõ lehetõségekkel már Donald kacsának sem lesz nehéz érthetõen beszélnie!
-A Microsoft Inteligens Bohóchal™ technológiájával sokkal gyorsabban futnak a teknõsbékák az ön számítógépén! A Némo XP az eddigieknél sokkal jobban kihasználja a meleg tengeráramlásokat is!
-Az új MineFireWall-nak köszönhetõen ön sokkal nagyobb biztonságban van a külsõ betörések és fél-vegetáriánus cápák ellen!
-A Búvár Restor pont segítségével, bármikor visszaállíthatja elpusztult/elveszett halait! Ha ön egy régebben letörölt filet akar visszahozni, mostmár akármikor megteheti: így akár Bambi anyukáját is újra fel lehet másolni!
-A Némo XP támogat minden új kiskacsához járó drivert! Ha ön Micimackó bödönjét akarja csatlakoztatni gátlások nélkül megteheti!
-Akár otthonról is dolgozhat a bányában az internet segítségével! Most akár 7 törpét is csatlakoztathat egyszerre!
Köszönjük, hogy a Némo XP-t választotta! Az új minden eddiginél stabilabb lábakon álló halak és a kézzel festett user interface sokkal nagyob élményt fog nyújtani! A telepítõ 15 másodperc mulva elvarázsolja magát hintóvá. Kérjük ne használja a CTRL+ALT+Dagobertbácsi billentyû kombinációt a telepítés befejeztéig!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szerverek eseteben MS oprendszerek valahogy soha nem voltak a toppon, de azert hatarozottan fejlodnek.
caddie
azért még mindig nem értem mért kell állandóan fikázni a microsoftot.... valaki mondja már el?? 😊
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(mongjuk még sehol nem lattam olyan vizet mint a "némóban"
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé