Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ugy nez ki, ebbol sem lesz semmi... <#rinya>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csuhai G
Mondjuk azt nemértem, hogy amikor fejlesztenek 1 játékot, de idõvel befullad az egész miért nem teszik ingyenesen letölthetõvé? Legalább a sok munka nem veszne kárba...ugyanez vonatkozik pl az Axle Rage-re is és még 1 (jó)pár másik játékra is!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
<#sir>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kaplan
Hát kár érte, mert nekem nagyon tetszett az alapkoncepció.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Egyenlõre se híre se hamva :(

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Nah és ezzel mivan?

Kaplan
Most egy csomó zombis móka érkezik majd. lsd: Dead Reasing asszem ez a neve:)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Nem.Legalábbis remélem csak odébb lesz még.

Kaplan
Na ez a gém is a süllyesztõbe került vagy mi?

Tibre
Í=<

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
<nséges idõkben jól jöhet egy ilyen game :).
Azért remélem lesz benne para is nem csak az agyatlan hent,egyébként Unreal 2 motorral csinálják a játékot .

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

grebber
Na megnéztem nekem tetszik és akinek nem tetszik az ne játszon majd vele!!

grebber
Már szedem is!

Dynamic
A Hardwiredrõl letölthetõ a trailer.Nagyon úgy tûnik, hogy a pesszimisták véleménye fog beigazolódni.Engem egyáltalán nem gyõzött meg, szerintem broáff.
Sadun Tryst
a játék meg olyan lesz, mint RE, csak FPS-ben! és sokkal több zombival! :D

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
a painkiller a fizika, a fegyverek, a szörnyek és a harcok miatt fog zúzni! ott nem is para hangulkaton van a lényeg, hanem a kurva nagy harcokon! és nema 100-as tömegre gondolok, ami nekem nagyon monoton lett a SS2-ben. itt max egyszerre 30-40 szörny lesz (remélem), ahol ugyebár nem az egységben lesz az erö (tehát nem azér nehéz a game mer olyan kurva sokan vannak), hanem mer olyan kurva erösek! :)

zaki
nem is láttál róla semmit, csak 3 képet, ebbõl meg tudod ítélni, hogy milyen lesz a játék?

Lacc
Zaki szóval ha nem tetszik valami inkább maradjak kussba hogy te csak pozitív véleményt olvasgathass? Hmm hát bocs de kösz nem :P
grebber
Szerintem a grafikáka fogta meg õket mert nem gyenge az biztos!

Azzééé ennyivel megjelenés elött nemkéne leszemetezni ezt a játékot,mert lehet hogyha jólesz a sokak által annyira istenített Painkillert porigtiporja...Amúgymeg szvsz azt nemnehéz,mert sima hent az egész játék horrorkörnyezetben..Nemértem mit bírnak a painkilerben...Semmi para nem volt benne...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sadun Tryst
ismét csak nagyon aktív vagy grebber! :D

Sadun Tryst
ez 1 idióta Resident Evil koppintás FPS-ben! :D
de biztosan megnézem majd! szeretem a katikus hangulatot árasztó játékokat (mármint abban az értelemben, hogy romváros, katasztrófa, stb..., pl. a State of Emergency-töl majdnem agybajt kaptam PS2-n...)

zaki
nincs semmi baj a játékkal és a topiccal, csak az hogy a megjelenés csak jövõ éve elején lesz :(

zaki
ha nem teszik a játék, nem kell hozzászólni a témához. és nem tom honnan veszed, hogy b kategóriás játék lesz. anno mikor megnyitottam a CoD topicot, vagy a far cry-ét, mindenki fikázta, és most...

Hmuda
Nagyész lehet a gyerek. :D

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Dynamic
Bár én olyat is olvastam valakitõl, hogy ezt jobban várja mint a Doom3-at, mert ez jobb lesz és ebben lehet zombikat gyilkolászni...ettõl asszittem befordulok!
Dynamic
Szerintem is ez egy abszolút felejthetõ tucatjáték lesz.
Lacc
Azé' mert gamer pályafutásom alatt kb. 20 tucat szekérnyi zombit öltem már meg, na EZÉRT :PP
Sephi
Most meee ?:)))

Szerintem meg tok fasza lesz! Resident Evil survivor stilus... igaz az hout nagy baromsag volt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Nekem aztán 8, belátom hogy szükség van ilyesmire is.
hát igen! ennyi erövel ez lehetne X kategoria is! itt legalább elöbb értesülök mindenröl.

grebber
jaja szerintem is teljesen mindegy a lényeg hogy jó és szép legyen!

most nem mindegy milen kategoria?!?

Lacc
Talán inkább te nézd meg a képeket jobban. Mitõl lenne ez a game több egy mai átlagos hentelõs fps-tõl hümm? Minden sarkon ilyet látni manapság. Már a játék címébõl is le lehet vonni néhány következtetést.
Geeryy
Ez B kategoria ! nezd a kepet

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sephi
B kategorias szemet? Nezzel mar a kepekre egy kicsit bazzeg! Ez neked B kategoria ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber barátunk nagyon jo munkát végez szerintem! :) friss hirek mindenröl! király vagy!

grebber
Kérem ne használjunk olyan szavakat hogy szemét mert lehet hogy valakinek ez a game hozza a megváltást!

grebber

Lacc
Arrrgh komolyan kérdem hol találsz te ennyi B kategóriás szemetet aminek topikot lehet nyitni?
grebber
Jönnek a képek!!

grebber
Game info

Genre:
FPS

Release date:
Q1 2005

Game description

Mix of FPS and survival/horror. Balance between action and adventure to offer a varied experience to the player.

Interactive use of the surroundings in order to survive in the besieged town : find objects to block paths, use electricity or gaz to forge a path to freedom. Find food and medication to save your skin and that of other survivors.

Beware the contamination… zombies attacks will slowly turn you into one of them... See your body changing, becoming slow and clumsy, but also more resistant to bullets and other attacks. But will you find a cure in time ? Find medi-kits, ingredients to a serum and use the sickness to your advantage.

Find other survivors. Each will bring new skills in medication, combat, electronics… and each one will have a different personnality and weaponry.

When ammo is sparse, use other mayhme devices : electric drill, molotov cocktail, and many more...

Half of the city is plunged in darkness. If you want to avoid surprises, find reliable light sources.

20 hours of intense gameplay, 11 levels to test your survival instincts, 20 weapons and 12 sidekicks.

Various and dangerous enemies, with different behaviors and intelligence. Hordes of living dead, squad based military, zombies, and bikers from hell ready to plunder town...