Több GHz-es chipek az ATI-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem hiszem hogy ezeket a csippeket a videókártyákba szánnák.
Ahhoz szerintem teljesen át kéne tervezni az egészet."
éppen ez a lényeg: ezek GPUk lesznek! és át kell tervezni az egészet, ez igaz! errõl szól a hír!
Ahhoz szerintem teljesen át kéne tervezni az egészet."
éppen ez a lényeg: ezek GPUk lesznek! és át kell tervezni az egészet, ez igaz! errõl szól a hír!
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Nem hiszem hogy ezeket a csippeket a videókártyákba szánnák.
Ahhoz szerintem teljesen át kéne tervezni az egészet.
Ahhoz szerintem teljesen át kéne tervezni az egészet.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Én általában nem röhögtem az NVidián, de a most megjelent "A következõ kártya 7x gyorsabb lesz" marketing dumán már majdnem szétröhögtem az agyamat. Az FX is úgy indult, hogy 3x gyorsabb lesz a GF4-nék, meg ilyenek ... aztén meg NEM.
Lényegtelen a ciklus idõ, a lényeg az (lenne), hogy ugyanazon idõ alatt sokkal jobb, fejlettebb architektúrát tervezzenek.
Amúgy meg ki a franc mondta, hogy 3D chiphez akarják (elöször) felhasználni?
Amúgy meg ki a franc mondta, hogy 3D chiphez akarják (elöször) felhasználni?
"Ily módon egy-egy nagy teljesítményû új termék kifejlesztéséhez rövidebb idõ szükségeltetik, mint az eddigiekben, ráadásul ezen új termékek kifejlesztése is sokkal olcsóbb."
vmelyik cikk kapcsán meg pont azt hangoztatták, hogy növelni akarják a kártyáik életciklusát, vagy mi a szöszét...
a 2 szerintem egy csipetet ellent mond 1másnak
vmelyik cikk kapcsán meg pont azt hangoztatták, hogy növelni akarják a kártyáik életciklusát, vagy mi a szöszét...
a 2 szerintem egy csipetet ellent mond 1másnak
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hehe, malyd meglássuk....
Vagy inkább csak nézzük, de vagy lássunk tényleg nagyon sokat, vagy hagy röhögjek majd egy jó negyot.
Vagy inkább csak nézzük, de vagy lássunk tényleg nagyon sokat, vagy hagy röhögjek majd egy jó negyot.