136
Enclave 2, multiban is..
-
Chaos Mad #56 jol teszed! most jönnek a gonoszok! azt a kampányt is kivégzem! télleg, szted melyik a legjobb kari a joknál? az én kedvencem az embergadóc (halfling, vmi vékony csaj), gyors és erös is szerintem. -
#55 Felteszem én is és nyomok vele!!! -
Chaos Mad #54 a jokkal 14 asszem, legalábbis 14-dik a fömonszta kinyirása! :) -
#53 hány pályás???? -
Chaos Mad #52 mármint megint végigtoltam az Enclave 1-et :) -
Chaos Mad #51 nah, megint végigtoltam az Enclave 2 tiszteletére!!!
-
#50 Egyenlőre... -
#49 Szerintem a Rune hangulata volt a jobb, az Enclave viszont sokrétűbb, változatosabb, összetettebb. De azért a dwarf-sworddal lecsapni a fickók karját, meg ezredmásodperces pendevillanás után keresgetni a fazon fejét a földön multiplayerben... azért az csak a Rune-ban van! -
#48 jó játék de az enclvenek sokkal joebb a hangulata -
#47 Valóban hasonlít egy kicsit, de teljesen más hangulatú mint az Enclave fantasy világa és grafikailag is elmarad tőle, persze ettől még jó játék.. -
#46 #4 & #27
Komoly arc vagy, grebber! -
#45 Ha valaki nem győzi kivárni az Enclave kettőt és valami hasonlóval akar nyomulni és netalántán kimaradt neki ez, akkor ajánlom, hogy szerezze be a RUNE-t. Nagyjából hasonló játék nézetre és grafikára, játékmenetre picit, de sokkal véresebb és egyszerűbb. Multiplayer része meg kib...tt durva!!! -
#44 -
#43 -
#42 az 1 után?! -
#41 nem hiszem, hogy szar lenne.. -
#40 A gépigény kicsinek tünik remélem nem lesz szar a grafikája! -
#39 Néhány art a 2-ről.. -
#38 -
#37 -
#36 -
#35 Enclave II
Game information
Player modes: Single player/Coop/Multiplayer
Platforms: Xbox, Playstation 2, GameCube, PC
Genre: Action/Adventure in a fantasy environment
System requirements: Pentium II : 500 Mhz , 128MB RAM, GeForce 1-Graphic, DVD drive assembly
Features
10 different playable characters
Elaborated storyline
28 unique maps + bonus maps (both indoor and outdoor)
Approx. 100 weapons (both ranged and melee)
Full 3D
Lots of puzzles to solve
Mocap animations
New and enhanced fighting system
Story
Magic is lost…
Since the last big war between the dark Outlanders and the light Enclavers, Ancestors has seized reign over the world. They have strived to bring back peace and order - and in that process eliminating almost all magic from the lands.
But there is hope. The ancient Light Book tells about the mythical Enclave where magic is supposed to dwell.
This book falls into the hands of Callia, an evil sorceress who uses it as a tool to find the Enclave - to seize magic. But Erlendur, a young sorcerer apprentice, is in her tracks. He is devoted to one task: to stop her and reach the Enclave before she does.
It is a race against time…
Enclavers against Outlanders…
Good against Evil…
-
#34 Infók a 2.részrőlITT -
#33 Életem legjobb akciója volt az 1, a 2 multiban fantörpikus lesz:) -
#32 Jo kis játék volt ,ennyi! A második rész meg még jobb kisss lessz. :) -
#31 talán a seven warezen-en fenn van -
#30 csak siessnek vele... -
#29 Az túl lassú. Valami oldalt esetleg nem tudtok? -
#28 Ha az 1 ilyen jó volt, képzeld a 2 grafját.. -
#27 Én is felteszem majd mert még nem pörgettem ki csak most nincs a gépemen szabad hesz neki! -
#26 DC+ -
#25 Az Enclave 1-et le lehet még tölteni valahonnan? -
#24 -
#23 -
#22 Írd a google-ba, enclave 2, és meglátod -
#21 bazz addig várni!!
No nem baj a Doom 3-ra is már régota várok akkor ez meg sem kottyan! :)) -
#20 Sőt jelenleg a honlapjuk sem mükszik, de majd nézzétek meg, van rövid történet is írva -
Chaos Mad #19 hát még nem hallotam rola hogy készülne, egészen idáig. de biztos jo lesz! -
#18 Sajna még titkolóznak, nyáron lesz kép -
#17 képek vannak?ha igen valaki illesszen be párat!