PDF > DOC Converter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítsetek!
Hogy tudom a pdf fájlról levenni a védelmet, és a tiltásokat? nem tudom hozzá a jelszót. plz help!
Hogy tudom a pdf fájlról levenni a védelmet, és a tiltásokat? nem tudom hozzá a jelszót. plz help!
Adobe Acrobat megoldotta 😊 nem a Reader kell, hanem Acrobat. Akit érdekel vásárolja meg, szerezze meg, sztem jó progi 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
uhum hulyeseget irtam, az elso sor totolve 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
sajnos be kell hogy jelentsem van ilyen, nem is akarmilyen!
en pdf to Hmtl-t hasznalok, mondjuk az gond a PDFel az hogy olyan formatumot hasznal, hogy sokszor a mondtatok furan vannak megtorve. ugy ertem a vegeredmeny majdnem mindig tokeletes, csak ha raklikkelsz elofordul hogy minden masodik harmadik szo mar uj textboxban (tablaban van)
ha kell felrakom aztan megprobalkozhatsz atkonvertalni wordbe oket.
en pdf to Hmtl-t hasznalok, mondjuk az gond a PDFel az hogy olyan formatumot hasznal, hogy sokszor a mondtatok furan vannak megtorve. ugy ertem a vegeredmeny majdnem mindig tokeletes, csak ha raklikkelsz elofordul hogy minden masodik harmadik szo mar uj textboxban (tablaban van)
ha kell felrakom aztan megprobalkozhatsz atkonvertalni wordbe oket.
Ha a pdf grafikus (nem szöveges), akkor a doc konverziónak nincs értelme, ugyanúgy grafikus képekként rakja át.
Egyébként a full Adobe Acrobat-tal összevissza mindenféle formátumban lehet mentegetni, több-kevesebb (általában kevesebb...) sikerrel.
Egyébként a full Adobe Acrobat-tal összevissza mindenféle formátumban lehet mentegetni, több-kevesebb (általában kevesebb...) sikerrel.
Ez engem is érdekelne... ha adnátok egy linket megköszönném!
Olyanom van, amihez kell a full Adobe Acrobat, ha csak Reader-ed van, akkor nem jó.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!