Négy új Fujifilm digitális fényképezőgép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg ez az objektív kicserélhetõ.
Ha kinagyítod a kamera képét akkor látszik, hogy az objektívra rá van írva, hogy a gyújtótávolságot 24 és 50 mm között lehet állítani. Ez, ha jól tudom 50/24 szeres zoomot jelent. Ami nagyjából kettõ.
persze a profi gépekbe belefér a megpixel, én normális otthoni amatõr felhasználásról szóltam.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
az azért nem valószínû, hogy 12 Mpixeles gépre van kéük(vagy van olyan tervezõ, amelyik hajlandó ilyet tervezni) 2* zoomot tenni.
amúgy ez a Mpixel-hajsza szerintem egy kicsit túlzás már, nekem is 3 Mpixeles gépem van, de csak 1600*1200 vagy 1024*768 képeket készítek vele, mert ennél nagyobb felesleges. nyomtatva már az 1600*1200 is szerintem kifejezetten jó.
mondjuk nagyítóval lehet, hogy kockás egy A/4esen, de ez kevéssé zavar.
amúgy ez a Mpixel-hajsza szerintem egy kicsit túlzás már, nekem is 3 Mpixeles gépem van, de csak 1600*1200 vagy 1024*768 képeket készítek vele, mert ennél nagyobb felesleges. nyomtatva már az 1600*1200 is szerintem kifejezetten jó.
mondjuk nagyítóval lehet, hogy kockás egy A/4esen, de ez kevéssé zavar.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
A FUJI mindig is ott volt a spiccen. 😊)
Csak gondolom nem 8megás kártyát adnak majd hozzá... 😊
jóvan, de te nem posztert csinálsz.. 😄 de a megapixel nem minden, hiába 12megapixeles ha 2xeres zoom van rajta. bár ahogy elnézem nem ez rossz gép, úgyhogy biztos hogy mindenbõl a maximum van rajta.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Jaja, 12MP nemsemmi, en meg itt teccelgek a 3,2MP-s gepemmel, hogy mien jo is masina...
Fejlodunk... :>
Fejlodunk... :>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"12,3 megapixeles felbontás" nem is rossz :-/
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...