A televíziós piacon kiemelt fontossággal bír a márkajelzés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs a tagolt válaszért

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Nem tudom hogy hol olvastam.
Kb másfél évvel ezetöt egy Angolnyelvû honlapon de oda csak véletlenûl jutottam el.
A kérdésedre próbáltam megtalálni mégegyszer de sajnos nem találtam meg.
Lehet, hogy hülyeséget írtam, mivel nem tudom, hogy a forrás megbízható volt e.
Ha tényleg marhaságot írtam akkor elnézést kérek mindenkitõl.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

TeszteloPontHu
Forrás?

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
"350 dollárba kerül, addig egy hasonló képátlójú LCD televízióért több mint 700 dollárt kell fizetni, noha utóbbi készülék elõállítása alig valamivel kerül csak többe."

Azért egy TV-tuner, egy távirányító, infravevõ, nem 10 Ft. Persze 350 dollár sincs, de az "alig kerül többe az elõállítás" elég nagy csúsztatás.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Én se nézem.
Csak hébe-hóba.

[HUN]PAStheLoD
ja nekünk is ... habár nem is nézem :|

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kéne egy új tévé.
A régi dögledezik.
Lehet, hogy valami márkás vackot veszek csak úgy poénból

Darth Sith
majd ha lenyomják az árukat talán veszek is egyet...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

nag=nagy

Pedig az LCD (monitorok, tévék) olcsóbban gyárthatók le mint a kotódsugárcsöves társaik.
De mégis drágábbak a nag haszonvágy miatt :-/

Az az árrés elég durva...