59
...:::Roxy Rádio Zenék:::...
  • lilyc
    Sziasztok! Most mi van a Roxyval? Végleg maradnak az éterben? Nem találok semmi hírt... lehet, hogy béna vagyok... Nem merek örülni, hogy még vannak...
  • banok
    elhallgatott a Roxy a 96.4-en és a streamjük sem megy
  • zokni92
    enge atoplistta érdekelne h honnan töltheto a legfrisseb
  • Seithennin
    Sziasztok! Az a gondom hogy roxy rádiót hallgatok és sok szám van ami tetszik, és értelem szerűen azokat szeretném is beszerezni de ugye kéne az előadó meg a szám címe, és sehol nem írják ki a roxyn épp hallható számok címét előadóját! Nem tudjátok hol lehetne ezt mégis megtudni? Elég fontos lenne!
  • Deep Silence
    Emberek! Megújult a RoxyStat!! Marha jó lett! Nézzetek rá, megéri!!! van minden, ami szem-, szájnak ingere! :D RoxyStat.hu
  • greg benz
    23:00-tól 05:00-ig
  • greg benz
    Sensation a roxy-n,MOST:))
  • Deep Silence
    Ezt az oldalt ismeritek? www.roxystat.hu Marha jó kis oldal azoknak, akik Roxyfun-ok! :) Statisztikák, top listák, keresési lehetőség, stb.
  • Dodibá
    Ha valakinek kellenek Roxy-n játszott számok, vegyen fel msnre, v. dobjon egy üzit. több mint fél giga muzsika;)
  • QuinnMallory
    Hi. Egy kis nosztalgia a régi 2005 előtti Roxy-ból: http://zoo.webkontakt.hu/roxyradio/ Töménytelen hanganyag, csemegézzetek;)
  • Daza500
    Jamelia - Beware Of The Dog

Nemtom, erre gondolsz-e, de ez pölö egy DM feldolgozás.
  • jlaci80
    Sziasztok!

Roxyba szokták adni, talán Inferno vagy valami hasonlo az előadó és Depeshe Mode beütése van, ki Ő és mi a szám cime?
  • Mikilaci
    van toplistája roxynak ?
  • richi1980
    király
  • JAST
    a pálmát az oázisban dolgozók viszik....
  • Holy
    sziasztok

bizom benne, hogy talalok itt 1-2 arcot, aki szokott hallgatni roxy dj-t :)
    mennyire jon be nektek es melyik az a zene ill dj, aki igazan viszi a palmat ?!
  • Hentes Bill #43
    bazzeg, hgoy elbaszták ezt a rádiót... szánalmas, amivé lett
  • InfectedMann
    = Petíció A Régi Roxy Riadó Csapat Visszatéréséért: http://www.petitiononline.com/tolkein/petition-sign.html? =
  • Gyiik
    regi bon jovi, europe
  • Gyiik
    most ijen slageresebb dolgokrol beszelek
    sting, david bowie, billy idol
    ezek is mi zeneket kuldtek mar anno
  • Dani20
    ja mondjuk nyomnának fsolt- vagy kraftwerket..
  • Gyiik
    hahaha
    amugy nem szeretnem, ha tippet adnek rokszieknak, de nagyon vissza fog terni a meg korabbi idok zeneje. Amiket a slagerradio is nyom, new order, meg ilyenek. De azok halaistennek tul butak ahhoz, hogy tudjak, mi is az igazi, minosegi zene:D
  • Kolbasz
    Mondjuk én Juvetus Mix 1-re is olyat tudok tombolni beállva, hogy az iszonyat. De az más kategória. Az művészet. Egy csokorban a régi idők igazi buta, magyar popslágerei. :-)
  • Dani20
    bezzeg armin-on még a pöcsödet is megmozgattad volna..
    de már irtam beszámolot a partyrol:DDdd
  • Gyiik
    nalatod, de ezt eszi a sok birka...eszedbejutna valaha las kecsapra tombolni barmelyik szorakozohelyen?? namost voltam olyan helyen ahol az ejszaka folyaman kepesek voltak leadni keccer, es a birkak meg szoszerint tomboltak ra...nincs az az alkohol mennyiseg, amit meg kene innom ahhoz, hogy a kisujjamat is megmozditsam ilyenekre:(
  • Kolbasz
    Ja, meg van ez a "páppi páppi, pápicsúló, pápipápipápi déngá mí". Bazmeg, ezzel a számmal ki lehet kergetni a vilából!!!
  • Kolbasz
    A Moloko Forever more című számának is valami elbaszott remixét nyomják. Azzal a bugyuta tüctüc alappal kiölik az egészből a lényeget, de nem számít...
  • Dani20
    nem hallottam még szerencsére. mer roxyt se hallgatok.. talán ezér
  • Gyiik
    na es miccoltok a legujabb "remekmuhoz", mely magas szinten tukrozi a mai "muveszek" kreativitasat?
    valami flc, vagy kiageci vs U2 (!!!!)
    mifasznak kell mar az IGAZI ZENEKHEZ is hozzanyulni, es akkora szart csinalni beloluk, hogy szinte uvolt?
    szanalmas....
  • Gyiik
    tudod, olyan ez, mint a legyek esete..."egyel szart, tobbmilliard legy nem tevedhet"...
  • cSuwwi
    bah, rokszi. ki hallgat ilyen szart? :Ð
  • Gyiik
    persze szigoruan atb-t jeloltem meg eloadokent!!
  • Dani19..
    persze hogy ment,hiszen gyiik kérte a kivansagmusorba..
    eheh
  • Gyiik
    most lehet, hogy nem...
    joparszor volt mar
  • G@b0r
    A "meet her at the love parade" nem is m1 a roxin :)
  • Gyiik
    ahaha, pont az szol sasha remixben
  • Dani19..
    hat be rendesen.. hallo kovacs rezsoke vagyok és szeretném kérni az unkle-in a state cimu szamot.. pffffff
  • Gyiik
    bebaszna...
  • Dani19..
    mért örülnél ha hallanád öt??
  • Gyiik
    amit rokszin nem fogok hallani, az james lavelle...rohadt jo amugy az egyes cd