59
...:::Roxy Rádio Zenék:::...
-
lilyc #59 Sziasztok! Most mi van a Roxyval? Végleg maradnak az éterben? Nem találok semmi hírt... lehet, hogy béna vagyok... Nem merek örülni, hogy még vannak... -
#58 elhallgatott a Roxy a 96.4-en és a streamjük sem megy -
#57 enge atoplistta érdekelne h honnan töltheto a legfrisseb
-
#56 Sziasztok! Az a gondom hogy roxy rádiót hallgatok és sok szám van ami tetszik, és értelem szerűen azokat szeretném is beszerezni de ugye kéne az előadó meg a szám címe, és sehol nem írják ki a roxyn épp hallható számok címét előadóját! Nem tudjátok hol lehetne ezt mégis megtudni? Elég fontos lenne! -
Deep Silence #55 Emberek! Megújult a RoxyStat!! Marha jó lett! Nézzetek rá, megéri!!! van minden, ami szem-, szájnak ingere! :D RoxyStat.hu -
#54 23:00-tól 05:00-ig -
#53 Sensation a roxy-n,MOST:)) -
Deep Silence #52 Ezt az oldalt ismeritek? www.roxystat.hu Marha jó kis oldal azoknak, akik Roxyfun-ok! :) Statisztikák, top listák, keresési lehetőség, stb. -
#51 Ha valakinek kellenek Roxy-n játszott számok, vegyen fel msnre, v. dobjon egy üzit. több mint fél giga muzsika;) -
QuinnMallory #50 Hi. Egy kis nosztalgia a régi 2005 előtti Roxy-ból: http://zoo.webkontakt.hu/roxyradio/ Töménytelen hanganyag, csemegézzetek;) -
Daza500 #49 Jamelia - Beware Of The Dog
Nemtom, erre gondolsz-e, de ez pölö egy DM feldolgozás. -
jlaci80 #48 Sziasztok!
Roxyba szokták adni, talán Inferno vagy valami hasonlo az előadó és Depeshe Mode beütése van, ki Ő és mi a szám cime? -
Mikilaci #47 van toplistája roxynak ? -
richi1980 #46 király -
#45 a pálmát az oázisban dolgozók viszik.... -
Holy #44 sziasztok
bizom benne, hogy talalok itt 1-2 arcot, aki szokott hallgatni roxy dj-t :)
mennyire jon be nektek es melyik az a zene ill dj, aki igazan viszi a palmat ?! -
#43 bazzeg, hgoy elbaszták ezt a rádiót... szánalmas, amivé lett -
#42 = Petíció A Régi Roxy Riadó Csapat Visszatéréséért: http://www.petitiononline.com/tolkein/petition-sign.html? = -
#41 regi bon jovi, europe -
#40 most ijen slageresebb dolgokrol beszelek
sting, david bowie, billy idol
ezek is mi zeneket kuldtek mar anno
-
#39 ja mondjuk nyomnának fsolt- vagy kraftwerket.. -
#38 hahaha
amugy nem szeretnem, ha tippet adnek rokszieknak, de nagyon vissza fog terni a meg korabbi idok zeneje. Amiket a slagerradio is nyom, new order, meg ilyenek. De azok halaistennek tul butak ahhoz, hogy tudjak, mi is az igazi, minosegi zene:D -
Kolbasz #37 Mondjuk én Juvetus Mix 1-re is olyat tudok tombolni beállva, hogy az iszonyat. De az más kategória. Az művészet. Egy csokorban a régi idők igazi buta, magyar popslágerei. :-) -
#36 bezzeg armin-on még a pöcsödet is megmozgattad volna..
de már irtam beszámolot a partyrol:DDdd -
#35 nalatod, de ezt eszi a sok birka...eszedbejutna valaha las kecsapra tombolni barmelyik szorakozohelyen?? namost voltam olyan helyen ahol az ejszaka folyaman kepesek voltak leadni keccer, es a birkak meg szoszerint tomboltak ra...nincs az az alkohol mennyiseg, amit meg kene innom ahhoz, hogy a kisujjamat is megmozditsam ilyenekre:( -
Kolbasz #34 Ja, meg van ez a "páppi páppi, pápicsúló, pápipápipápi déngá mí". Bazmeg, ezzel a számmal ki lehet kergetni a vilából!!! -
Kolbasz #33 A Moloko Forever more című számának is valami elbaszott remixét nyomják. Azzal a bugyuta tüctüc alappal kiölik az egészből a lényeget, de nem számít... -
#32 nem hallottam még szerencsére. mer roxyt se hallgatok.. talán ezér -
#31 na es miccoltok a legujabb "remekmuhoz", mely magas szinten tukrozi a mai "muveszek" kreativitasat?
valami flc, vagy kiageci vs U2 (!!!!)
mifasznak kell mar az IGAZI ZENEKHEZ is hozzanyulni, es akkora szart csinalni beloluk, hogy szinte uvolt?
szanalmas.... -
#30 tudod, olyan ez, mint a legyek esete..."egyel szart, tobbmilliard legy nem tevedhet"... -
#29 bah, rokszi. ki hallgat ilyen szart? :Ð -
#28 persze szigoruan atb-t jeloltem meg eloadokent!! -
Dani19.. #27 persze hogy ment,hiszen gyiik kérte a kivansagmusorba..
eheh -
#26 most lehet, hogy nem...
joparszor volt mar -
#25 A "meet her at the love parade" nem is m1 a roxin :) -
#24 ahaha, pont az szol sasha remixben
-
Dani19.. #23 hat be rendesen.. hallo kovacs rezsoke vagyok és szeretném kérni az unkle-in a state cimu szamot.. pffffff -
#22 bebaszna... -
Dani19.. #21 mért örülnél ha hallanád öt?? -
#20 amit rokszin nem fogok hallani, az james lavelle...rohadt jo amugy az egyes cd