2189
-
Lord33 #589 Szerintem ha ilyet akartak csinalni akkor ok de szerintem mar van a dologban egy kis marketing is. Sokkal dallamosabb az egesz mar nem a jo oreg SOAD hangzas.
Nekem a Cigaro Question! és az Old Statue jon be. Ezekben meg van a regi Soadbol valami. a tobbi nagyon messze all attol amit vartam. -
#588 [megnyugodott]
;) -
#587 de hogy megnyugodj, feleségem szerint nagyon jó... kocsiban is ezt hallgatja. :) -
#586 én jósoxor meghallgattam, mégsem változik a véleményem...
nem rossz, de nem is annyira kiemelkedő -
#585 üdv a "Radio Video rulz" klubban :) -
#584 akik szerint kaki a mezmerize, azok sztem picit hallgasgassák meg többször a lemezt.. elsőre nekem is furcsán reagált rá a fülem, de mosmár reklamál a kis szemét, ha nem mezmerize-t hallgatok! :DD -
#583 áz, elég szar :S -
#582 B.Y.O.B.-ban a női énekes refrén fasza/egyik legjobb eddig tőlük/
Radio video fasza
Old school Hollywood egész jó
összeségében viszont sztem enyhén alulteljesítettek, talán a Hypnotizevel kicsit jobb lesz az összkép.
[reméli] -
#581 nagyon remélem -
#580 tök 8. ugyis le lesz rippelve! :) -
#579 itt MTV-n nem lesz? -
#578 SYSTEM OF A DOWN LIVE
Be sure to catch "System Of A Down Live," a half hour live concert special filmed from the historic Astoria in London, premiering Friday, May 20th on MTV2 at 11pm EST. "System Of A Down Live" will air several more times, both on MTV2 and MTV, so continue to check back for updated airing schedules!
MTV2 (EST)
5/20 11:00 PM Friday
5/21 9:00 PM Saturday
5/21 3:00 AM Saturday
5/25 3:00 AM Wednesday
5/26 8:00 PM Thursday
news item off systemofadown.com
--------------------------------------------------------------------------------
Another show with SOAD on it aside from the MTV2 Concert
Show: Loaded
Episode: System Of A Down
Network: (FUSE) Fuse
Date: Saturday - May 21, 2005
Time: 5/4c PM
Duration: 0:30
From:VH1.com
-
#577 "Lost in Hollywood" will be the next single from the album Mesmerize.
Serj Tankian, the vocalist announced tonight on the System's Takeover on Real Rock 101.1 that the track will be the upcoming single.
'BYOB' supposed to be the first single from the album, but lately the band announced that they won't release it and it might be released only as vinyl.
-
#576 jól hallottad.
sztem naon ott vannak a számok!
#557 ha akarsz 1 kis live soadot:) -
#575 na kivancsi leszek ra, leszedem este, azt hallottam hogy eleg primko -
#574 énekes fickó dzsimi jelmezt vett fel? -
#573 hehe.....sztem a mostani az jó, mégha különbözik is a régitől -
#572 férfi megérzés! :) -
#571 infok ? -
#570 hát az is kell... kell egy imidzs... ami bevállt... és eladható persze :) -
#569 lényeg az, hogy a SOAD még mindig aláz, és a Hypnotize-zal majd felteszi az i-re a pontot! meglássátok! :D -
#568 jaja! a rákenroll az egyetlen műfaj, ahol leszarják, hogy honann jössz, hogy nézel ki, hányas a lábad, stb... elvileg... :( dehát ma már ilyen good charlotte-okat elnézve.. pfujj... -
#567 persze h nem de sztem egész jó....monnyuk nem a kinézet számít -
zsilike #566 HI!az uj szám 1-es!!!nemtudtam mire vélni.elkapta a gépszij öket is!!!sajna -
#565 nahát meg az új séróról ne is beszéljünk... egyáltalán nem olyaan az imidzs mint régen... -
#564 hát még az eleje csak-csak... de a disco jelenet... -
#563 köszike
-
Vegas #562 he he ez Balázs pál..:D
Jobban áll neki a rövid haj..D: -
#561 thx! -
#560 hát amilyen rövidek a számok.. mire ráeszmélsz, hogy hoppá ez nem is tetszik annyira, addigra már jön a következő! :DD -
#559 jah, nem tudom hirtelen hogy nevessek vagy sírjak de komolyan.... -
#558 B.Y.O.B. klipet láttátok már ? -
#557 System of a Down - B.Y.O.B Live SNL
System of a Down - Aerials Live SNL -
#556 sztem is érdekes...nekem ez az első album amit végig tudok hallgatni anélkül h számot léptetnék:) -
#555 hát elég érdekes ... -
#554 5 napja van meg az album, de még mindig nem békéltem meg vele o: -
Vegas #553 Beállítások--->aláírás..:) -
#552 nem idevág de azért megkérdezem.
hogyan tudtok olyan szöveget írni a hozzászólások alá?
Pl.:
"Eat all the grass that you want
Accidents happen in the dark.
SOAD FOREVER!"
(engedelmeddel kölcsönvettem)
kösz! -
#551 ja tényleg. de ez így jó!
-
#550 sztem is naon jó szám, csak kicsit oroszos a hangzás:)